Inlog cursisten

Specifiek opleidingsaanbod taaltrainers

Specifiek en inspirerend opleidingsaanbod voor taaltrainers

Language Partners Academy treedt naar buiten met een breed en divers aanbod van workshops, opleidingen en masterclasses voor taaltrainers.

Het is voor het eerst dat er zo’n duidelijk gestructureerd aanbod voor deze doelgroep wordt gepresenteerd.

De Language Partners Academy is een bron van inspiratie voor taaltrainers en andere geïnteresseerden die willen meebewegen met nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van het trainen van taalvaardigheid.

Volgens Harald Kruithof, Algemeen Directeur van Language Partners, de motor achter dit aanbod:

“Het werkveld van professionele trainers verandert sneller dan ooit. We bedienen cursisten uit de babyboomgeneratie, de generatie X en de generatie Y; cursisten die ieder op hun geheel eigen wijze leren en creëren. Methoden en technieken ontwikkelen zich eveneens in een hoog tempo. Daarnaast spreekt het voor zich dat professionals zich voortdurend verder bekwamen in hun vakgebied. Alle reden voor professionele trainers om te investeren in hun permanente educatie.”

De Language Partners Academy stelt zich ten doel trainers in alle fasen van hun loopbaan permanente educatie en ondersteuning te bieden:

  1. Kennismaking met het vakgebied voor beginnende taaltrainers.
  2. Permanente educatie voor ervaren taaltrainers.
  3. Persoonlijke ontwikkeling.
  4. Specialistische masterclasses en workshops voor iedereen die belang stelt in het vakgebied.

 

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline