Inlog cursisten

Open incompany trainingen voor Nationale Nederlanden

Al een aantal jaar verzorgen we met veel plezier trainingen voor Nationale Nederlanden. Afgelopen maart starten we voor NN met iets nieuws: open incompany trainingen Dutch for non-Dutch.

Language Partners en NN

Omdat er ook bij Nationale Nederlanden veel expats werken, is de vraag naar cursussen Nederlands (NT2) groot. Om het voor medewerkers makkelijker te maken om een training te volgen, hebben we in samenwerking met Nationale Nederlanden incompany trainingen met open inschrijving opgezet. Dit zijn trainingen met een vaste startdatum en programma, waarvoor NN-medewerkers van verschillende afdelingen zich kunnen opgeven via hun opleidingsportal. Bijvoorbeeld wanneer een individueel traject niet in het budget past of het lastig is om zelf een groep te vormen. En dat blijkt een succes!

Kort na de start van deze trainingen veranderde de situatie drastisch vanwege corona. Incompany trainingen waren tijdelijk geen optie. Gelukkig vormde dit geen belemmering en hebben we de trainingen via onze virtual classroom kunnen voortzetten. Met enthousiaste reacties van de cursisten!

Inmiddels gaan de inschrijvingen voor een vervolgtraining hard en worden er extra startdata gepland. Een mooie stap in onze samenwerking met Nationale Nederlanden, die we nog lang hopen voort te zetten.

Wilt u ook intern of online open groepstrainingen organiseren? Wij helpen u graag!

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline