Inlog cursisten

Vacature: Trainingscoördinator & Sales Support (32 uur) 

De zusterorganisaties Language Partners en Mazi-Inc. verzorgen zakelijke taaltrainingen en interculturele competentietrainingen (IC). Dit doen we online, incompany bij klanten of op een van onze locaties in Nederland en Europa. Met onze trainingen helpen we klanten succesvoller samen te werken en productiever en innovatiever zaken te doen in een internationale omgeving.

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een:

Trainingscoördinator & Sales Support (32 uur)

Wat zijn je werkzaamheden als Trainingscoördinator & Sales Support?

Je werkt binnen een team van accountmanagers en coördinators, pakt nieuwe trainingsaanvragen van klanten op en coördineert onze trainingen. Je ondersteunt het salesteam bij commerciële activiteiten, stelt offertes op, handelt klantvragen af, en zorgt daarnaast voor de organisatorische aspecten van trainingen. Je kunt hierbij denken aan het maken van de planning van de training, het bestellen van lesmaterialen, het inrichten van ons online leerplatform en het contact met trainers. Kortom, je bent verantwoordelijk voor het hele trainingstraject, van aanvraag tot eindevaluatie.

Jouw profiel:

  • Je bent communicatief sterk, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Je werkt gestructureerd, bent punctueel en oplossingsgericht
  • Je kunt snel schakelen en je bewaakt het overzicht van al je projecten die zich in verschillende fases bevinden
  • Ervaring in een commerciële rol is een pluspunt
  • Je maakt je snel wegwijs in (plannings)systemen en kan goed werken in Office 365
  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Affiniteit met opleidingen en taal en/of cultuur is een pre

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s, die elke dag bezig zijn met het verstevigen en uitbreiden van de marktpositie van Language Partners en Mazi-Inc. De functie is afwisselend en er is veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.  Wij werken hybride en dat biedt veel flexibiliteit om je thuiswerkdagen te combineren met werkdagen op ons kantoor in Amsterdam, Rotterdam of elders: alles is bespreekbaar. Daarbij krijg je een halfjaarcontract met mogelijkheid tot verlenging, een salaris tussen de € 2600 en € 2900 op basis van 40 uur, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wat vinden wij belangrijk?

Onze trainingen laten mensen binnen teams en organisaties beter samenwerken door (cultuur)verschillen te overbruggen. Onze trainingen zijn van hoge kwaliteit, en onze social learning aanpak is one-of-a-kind en uniek. Maar wat ons echt onderscheidt, zijn onze mensen. Juist onze onderlinge verschillen leiden tot creativiteit en innovatie. Vanuit een passie voor taal, cultuur, diversiteit en inclusie leveren wij hoge kwaliteit mét oprechte betrokkenheid, veel plezier en hart voor de zaak.

Heb je interesse?

Stuur ons je cv met motivatie naar hrm.staf@languagepartners.nl. Natuurlijk kun je voor meer informatie ook onze website bekijken (www.languagepartners.nl) of contact opnemen met Anna Nienke Abbas op telefoonnummer 088 02 88 071.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


My LPOnline