Inlog cursisten

Vloeiend Engels spreken is moeilijker dan je denkt (mét handige whitepaper)

Zakelijk Engels in een online omgeving

In communicatie op afstand is spreken de sleutelvaardigheid. Werk je in een internationale omgeving? Dan is correct en vloeiend Engels spreken belangrijker dan ooit. Omdat veel gesprekken via telefoon of beeldbellen plaatsvinden, is het gebruik van de juiste woorden nóg belangrijker geworden. 

Waarom Engels spreken moeilijker is dan je denkt

Tijdens onze cursussen Zakelijk Engels valt op dat Nederlandse professionals het vaak moeilijk vinden om hun gedachten precies te formuleren tijdens zakelijke gesprekken, zelfs als ze het Engels op een relatief hoog niveau beheersen.

Dat komt doordat spreken een heel directe taalvaardigheid is. Tijdens een gesprek wordt immers een snelle respons verwacht, en zeker op zakelijk vlak moet je adequaat en passend antwoorden.

Dat vraagt allereerst om een grote woordenschat en een goede beheersing van de grammatica. Daarbij komen ook voldoende zelfvertrouwen en een goede beheersing van gespreksvaardigheden, zoals timing, kijken. Om succesvol te zijn in je communicatie is het daarnaast handig om kennis te hebben van beleefdheidsvormen – zeker wanneer je communiceert met Engelssprekende contacten.

Beter Zakelijk Engels leren spreken?

In onze cursussen besteden we veel aandacht aan de Engelse spreekvaardigheid. Wil je beter Engels leren spreken? Bekijk dan ons cursusaanbod of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe breng je jouw boodschap helder over in het Engels? Welke toon sla je aan? Samen met onze trainers hebben we een handige  whitepaper opgesteld vol met tips & tricks om vloeiender Engels te spreken, en kun je meteen jouw Business English skills testen.

Zakelijk Engels in een online omgeving

Download de whitepaper

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze privacy policy

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline