Inlog cursisten

Vacature: NT2-trainer

Over Language Partners
Language Partners verzorgt zakelijke taal- en communicatietrainingen door heel Nederland en daarbuiten: online, bij opdrachtgevers, of op een van onze locaties in Nederland en Europa. Met onze trainingen helpen we opdrachtgevers succesvoller samen te werken en beter zaken te doen in een internationale omgeving. Door onze unieke propositie werken wij voor een groot aantal middelgrote- en corporate organisaties en overheidsinstanties. 

We zijn momenteel op zoek naar

Freelance (ZZP) NT2-trainers

voor het verzorgen van online en fysiek lessen door heel Nederland (landelijk) 

De functie
Je geeft Nederlands les aan cursisten uit een zeer divers zakelijk klantenportfolio. Van (groot-)mkb tot multinationals en van gemeentelijke tot landelijke overheidsinstanties. Met als doel: cursisten met hun verworven taalkennis en -vaardigheid beter laten functioneren in hun werkomgeving. 

Functie eisen 
Voor de functie als NT2- trainer vragen wij: 

  •  Relevante werkervaring: ervaring met lesgeven op maatwerkniveau in individueel en groepsverband aan werkende volwassen anderstaligen (professionals) in de zakelijke markt.
  • Online Minded: ervaring/kennis van online leeromgeving en met online lesgeven op afstand.
  • Growth mindset: bereid om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
  • Coachende vaardigheden: Faciliteren, bijsturen, motiveren
  • Flexibiliteit & creativiteit met onderwijsontwikkeling en didactische competenties
  • Professionaliteit

Een BVNT2 certificering of andere lesbevoegdheid is een pré.
Ervaring en affiniteit met de financiële sector is een pré.

Taken 
Je geeft dynamisch en actief (virtueel) les met veel interactie, afwisseling, onderlinge betrokkenheid. De lessen die je geeft zijn zinvol en in dienst van de cursist (dus niet instructor led); selfpaced activiteiten die gekoppeld zijn aan de leerdoelen en competenties van de cursist. Je motiveert en stimuleert de cursist om zijn leerdoelen te bereiken en waar nodig pas je hier jouw lesinhoud op aan. 

Wat wij je bieden:
Bij Language Partners gooien we je niet in het diepe. We starten met een introductie, zodat je weet wat er als trainer Nederlands (NT2) van je wordt verwacht, hoe de lijntjes lopen en wie wat doet binnen de organisatie. Je maakt kennis met de collega’s op kantoor en met andere trainers. 

We vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen, zodat we ook als organisatie blijven groeien. Het is als zelfstandige trainer mogelijk om deel te nemen aan workshops, een buddysysteem en meer informele samenkomsten met andere trainers rondom een bepaald thema. 

Een fijne werksfeer. Met een enthousiaste en behulpzame backoffice, borrels en leerzame taalcafé’s op ons kantoor (zodra het weer kan) in Amsterdam (vlakbij station RAI). Bij Language Partners is taaltrainer geen eenzaam beroep. 

We ontvangen graag je cv en motivatie op hrm@languagepartners.nl ter attentie van Manon Voituron.

Language Partners biedt de ZZP’er een door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst aan. 

 

 


My LPOnline