Inlog cursisten

Nieuwe module e-learning: General Business English

Nieuw bij Language Partners: de online module General Business English. Deze module is onderdeel van onze e-learning. Een online cursus Engels op maat, samengesteld uit 3 componenten: uw taalniveau, een thema (zoals General Business English of Legal English) en een specifieke vaardigheid naar keuze.

Onze e-learning Engels is geschikt voor het opfrissen van uw taalkennis en het verbeteren van specifieke taalvaardigheden. Wilt u dat zelfstandig online doen, waar en wanneer het u uitkomt? Kies dan voor e-learning.

Meer weten over onze zakelijke e-learning? Bekijk Online Engels leren: e-learning op maat.

General Business English

De module General Business English bevat vocabulaire en oefeningen die zijn toegespitst op dit thema. In deze module draait het om algemeen zakelijk taalgebruik. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als praten over je werk, samenwerken in teams of social talk op de werkvloer.

Win een e-learning Engels t.w.v. € 275

Wij geven 5 keer de e-learning Engels weg! De winnaars ontvangen een compleet e-learningpakket, bestaande uit 3 modules: een grammaticamodule, de themamodule General Business English en een module gericht op een vaardigheid naar keuze.

U kunt niet meer deelnemen aan deze actie.
Toch benieuwd naar e-learning? Vraag een gratis demo aan!

Deze actie loopt van 7 november 2018 tot en met 2 december 2018. Winnaars worden hiervan in week 49 per e-mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld. Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar.

Voordat u kunt starten met de e-learning, vragen wij u een online intaketest te maken waarmee uw taalniveau bepaald wordt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

NB: de e-learning is niet geschikt voor mensen met een taalniveau Engels lager dan A2. Bekijk de taalvaardigheidsniveaus.

Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van deze winactie. Bekijk ook onze privacy policy.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline