Inlog cursisten

Een app voor Language Partners Online

Bij Language Partners werken we continu aan het verbeteren van onze producten en diensten. We houden in de gaten of onze studenten geen problemen ervaren tijdens het leren en zorgen dat zij toegang hebben tot de nieuwste technologie. We zijn dan ook altijd op zoek naar de handigste functionaliteiten en tools om hen te helpen bij het leren van een vreemde taal.

Pilotfase

Een van die nieuwe tools is een app voor LPOnline. We geloven dat een goede app onze cursisten helpt om nog flexibeler te leren, waar en wanneer zij dat willen: in de trein, tijdens de lunch, in een café of zelfs ’s avonds in bed.

Momenteel zijn we bezig om de app – een mobiele versie van ons platform – te testen. We bevinden ons dus nog in een pilotfase: is deze app geschikt voor onze cursisten en gaan we hiermee verder? De uitkomsten van deze testfase zullen dit moeten uitwijzen.

Getest door cursisten

Onze cursisten – de uiteindelijke eindgebruikers van deze app – nemen we graag mee in dit proces. De afgelopen maanden is er intern getest door ons personeel, die de app hebben gebruikt om te checken welke potentiële problemen een cursist zou ervaren. Want ja: ook onze medewerkers leren vreemde talen. Zo hebben we de eerste issues inmiddels kunnen verhelpen.

De tweede stap is nu een test door cursisten van Language Partners. Inmiddels zijn er een aantal cursisten die de app voor ons testen. Zij zullen al hun taken in LPOnline doen met behulp van de app in plaats van op de computer. Ook de betrokken trainers zullen de app testen en nagaan of er voldoende relevante content beschikbaar is.

Feedback

We zijn benieuwd naar de feedback van onze cursisten. Hun testbevindingen zijn belangrijk voor ons; zij zijn tenslotte degenen die met de app aan de slag zullen gaan. Mobiel leren is iets wat we bij Language Partners hoe dan ook mogelijk willen maken. Maar de manier waarop stemmen we graag af op de feedback van onze cursisten.

Ook testen?

Wilt u ons helpen bij het testen van de app? Wij zoeken nog testers! Meld u aan via anna.bykhovets@languagepartners.nl

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline