Inlog cursisten

Klant aan het woord – Miriam Michiels

Miriam Michiels, senior manager Human Capital bij Ernst & Young, volgde een intensieve training zakelijk Engels bij Language Partners in Berg en Dal. Wij spraken haar een paar weken na haar trainingsweek.

Wat wilde u met de training bereiken?

Hoewel een basiskennis van het Engels zeker niet ontbrak, voelde ik een drempel om Engels te spreken in mijn werkomgeving. Met een intensieve training bij Language Partners hoopte ik deze drempel weg te nemen.

Wat vond u van de trainers?

Tijdens de intensieve week werd ik begeleid door twee trainers, ieder met zijn eigen aanpak. Ik vond dit erg leuk, omdat dit afwisselend was en ik van beide trainers verschillende dingen leerde. Het was absoluut geen standaard programma: de trainers bekeken steeds op welk terrein mijn specifieke kennis verbeterd moest worden.

Wat heeft u bereikt met de training?

De drempel om Engels te spreken is zeker weggenomen! Ook heb ik door deze aanpak hele concrete handvatten gekregen om in de praktijk mijn Engels te blijven verbeteren. Want in één week ga je enorm vooruit, maar spreek je nog geen perfect Engels. Mijn uitspraak probeer ik bijvoorbeeld meer fluent te laten klinken door te blijven oefenen met SpeedLingua.

Heeft de omgeving een positief effect op de training?

Door de rustgevende omgeving word je eigenlijk gedwongen om de hectiek van alle dag achter je te laten en je volledig te focussen op de training. Ik vond de omgeving daarom ‘perfect’.

Welk cijfer geeft u de training?

Zowel de training an sich als de organisatie van de training vind ik zeker een 9 waard! Ik kan de training dan ook zeker aanbevelen, sterker nog: dat heb ik al gedaan!

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline