Inlog cursisten

Klant aan het woord – Nuon – part of Vattenfall

Deze keer aan het woord: Annemieke de Vries, Advisor Training & Education bij Nuon – part of Vattenfall. Over het belang van taaltrainingen voor Nuon, de samenwerking met Language Partners en de reacties van cursisten.

Language Partners verzorgt taaltrainingen Engels, Zweeds, Duits en Nederlands bij Nuon/Vattenfall. De trajecten zijn vaak flexibel (verspreid over een aantal weken) en soms intensief (een zogenaamd onderdompeltraject in één week). Als aanvulling op de face-to-facetrajecten krijgen alle cursisten ook een licentie voor de digitale leeromgeving: Language Partners Online. Cursisten kunnen zo online, waar en wanneer het hun uitkomt, aanvullende taaloefeningen doen.

Waarom is er voor Language Parners gekozen als partner in zakelijke taaltrainingen?

We hebben bij het selecteren van een taleninstituut gelet op het aanbod van verschillende talen en de trainingsvormen. Nuon – part of Vattenfall is een internationale organisatie, waarbij de meeste medewerkers dagelijks in het Engels communiceren. Daarbij is Vattenfall ook gevestigd in (onder andere) Duitsland en Zweden, waardoor er ook behoefte is aan taaltrainingen Zweeds en Duits. Buitenlandse collega’s vragen geregeld naar Nederlandse lessen. Het feit dat LP voor al deze talen verschillende trainingsvormen biedt, zoals het persoonlijke maatwerktraject, is voor ons een belangrijk criterium geweest.

Wat voor feedback krijgt u van de cursisten over de trainingen?

De cursisten ontvangen van ons een evaluatieverzoek nadat ze een cursus(traject) hebben afgerond. Over het algemeen zijn cursisten tevreden met de geboden trainingen. Met name de focus op de praktijk van de cursussen, wordt als prettig en leerzaam ervaren. Op deze manier kan de cursist het geleerde direct in de dagelijkse werkzaamheden toepassen.

Hoe bevalt de samenwerking met Language Partners in het algemeen?

We zijn erg tevreden over de samenwerking met LP. Met name de flexibiliteit van Language Partners is prettig en de communicatie onderling is vlot. De deur staat aan beide kanten open voor elke vorm van communicatie, voor advies, vragen en verzoeken. Dat vinden we een goede eigenschap van een partnerschap.

Kunt u een algemeen cijfer geven voor de samenwerking en de trainingen?

We geven Language Partners graag een 8 voor de prettige samenwerking.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline