Inlog cursisten

Language Partners en Interlingua gaan samen verder

Vanaf 1 oktober 2020 gaan Language Partners en Interlingua samen verder als Language Partners.

Language Partners en Interlingua werkten achter de schermen als zusterbedrijven al langer samen. Al in 2016 gingen beide bedrijven een samenwerking aan, met als doel de krachten te bundelen en samen te blijven innoveren. Vanaf oktober gaan we daarin een stap verder door alle activiteiten voort te zetten onder de naam Language Partners.

Een gedeelde visie was er bij Interlingua en Language Partners dus al. Daarnaast is er de afgelopen periode ook bij Interlingua steeds vaker gekozen voor online leren, mede als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus. Hiervoor maakt Interlingua gebruik van het online platform van Language Partners. De samenwerking tussen beide bedrijven is daardoor de afgelopen maanden verder geïntensiveerd.

Door als één merk verder te gaan, kunnen we efficiënter samenwerken. Bovendien kunnen ook klanten van Interlingua nu gebruikmaken van het online cursusaanbod van Language Partners. Zo kunnen wij jou samen nog beter van dienst zijn.

Interlingua wordt Language Partners

Ben je klant van Interlingua? Dit betekent het voor jou:

  • De trainingen van Interlingua blijven in huidige vorm bestaan. Volg je een training bij Interlingua? Dan verandert daar dus niets aan.
  • De trainers van Interlingua blijven bij Language Partners ingezet worden.
  • Het trainingsaanbod van Interlingua wordt aangevuld met de online leervormen van Language Partners, waar online trainingen zoals e-learning en blended-learning deel van uitmaken.
  • In november lanceren wij gezamenlijk een nieuw online leerplatform: Social Learning eXchange.

We blijven jou uiteraard de vertrouwde service en persoonlijke benadering bieden die je van ons gewend bent. En we kijken ernaar uit om als Language Partners onze samenwerking voort te zetten!

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline