Inlog cursisten

Language Partners Online is vernieuwd!

Wij werken continu aan de innovatie van ons online platform Language Partners Online. Naast het doorlopend ontwikkelen van (nieuwe) content voor onze cursisten, werken wij ook hard aan de gebruiksvriendelijkheid van het platform. Wij zijn dan ook verheugd om ons vernieuwde platform te introduceren!

Wat is er veranderd?

Het nieuwe LPOnline heeft een andere look. Het lijkt nu meer op een website, waardoor navigeren door het platform intuïtiever is. Zo zijn taalinstellingen, berichten en notificaties gemakkelijker te vinden en kunt u met de navigatiebalk door het hele platform bewegen.

User tour

Wanneer u voor de eerste keer inlogt, krijgt u een user tour te zien. Deze user tour leidt u door het platform en laat u zien waar de belangrijkste features van LPOnline te vinden zijn. U kunt deze user tour altijd resetten als u hem nogmaals wilt bekijken.

Zelf uitproberen?

Ontdek het vernieuwde LPOnline en vraag een demo aan voor onze e-learning of blended learning. Heeft u vragen over het gebruik van Language Partners Online? Wij staan uiteraard voor u klaar. Mail ze naar helpdesk@languagepartners.nl of bel ons op 088 – 02 88 000.

Veel leerplezier!

language partners online is vernieuwd

Meer over:
Online leren bij Language Partners
Onze visie op leren

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline