Inlog cursisten

Online training in onze virtual classroom

Inmiddels heeft heel Nederland te maken met de gevolgen van het coronavirus. Een ingrijpende situatie met veel impact voor mensen en organisaties. Door de maatregelen die er genomen zijn op advies van de Rijksoverheid, kunnen ook veel van onze trainingen niet doorgaan. Dat wil zeggen, niet op de manier die veel mensen gewend zijn: met trainer en cursist(en) samen in een ruimte.

Gelukkig werken wij op ons platform LPOnline al langer met een handige, online oplossing daarvoor: BigBlueButton Virtual Classroom. Al onze taalcursussen zullen de komende tijd plaatsvinden in deze virtual classroom.

Virtual classroom op LPOnline

De virtual classroom op LPOnline maakt het mogelijk om – ook in groepen – online training te volgen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met BigBlueButton kan de trainer ‘live’ online lesgeven aan zijn/haar cursisten. De tool biedt daarnaast veel mogelijkheden om de les zo effectief mogelijk te maken.

Zo is het mogelijk om bestanden of een scherm te delen en live aantekeningen te maken op een whiteboard. Bovendien kunnen cursisten tijdens de sessie met elkaar en de trainer chatten en dus op elk moment vragen of opmerkingen delen. Zelfs samenwerken in kleinere groepjes is mogelijk, door de online sessie op te delen in aparte ‘kamers’.

Meer weten over de mogelijkheden van deze virtual classroom? Bekijk dan deze tutorial.

Online lessen afgewisseld met e-learning

Volgt u of start u binnenkort met een blendedlearning-training? Dan zijn en blijven uiteraard ook de andere onderdelen van ons online platform beschikbaar: speciaal voor u geselecteerde oefeningen en lesmateriaal (op basis van uw niveau, functie en de branche waarin u werkt), een glossary, berichtenfunctie, het forum en de Refresher.

Ons online leerplatform gratis uitproberen? Vraag de demo aan.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline