Inlog cursisten

Vacature: accountmanager zakelijke taaltrainingen

De zusterorganisaties Language Partners en Akteos Netherlands verzorgen zakelijke taaltrainingen, landentrainingen en interculturele competentietrainingen (IC). Dit doen we online, incompany bij klanten, of op één van onze locaties in Nederland en Europa. Met onze trainingen helpen we klanten succesvoller samen te werken en productiever en innovatiever zaken te doen in een internationale omgeving. Door onze unieke propositie werken wij voor een groot aantal middelgrote, corporate en overheidsorganisaties.

Ter uitbreiding van ons salesteam zoeken wij zo snel mogelijk een:

Accountmanager zakelijke taaltrainingen en IC-trainingen
32-40 uur per week

Wat ga je doen als accountmanager?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van omzet door het beheren en uitbouwen van de commerciële relaties. Als geen ander ken je de wensen en verwachtingen van jouw klanten. Je weet nieuwe klanten aan je te binden en hebt een goed oog voor hun behoeftes en verwachtingen. Je zorgt ervoor dat deze wensen en verwachtingen binnen Language Partners bekend worden en dat Language Partners zich optimaal inspant om deze te overtreffen.

Kan je niet wachten om bij te dragen aan een internationale zakenwereld met meer intercultureel begrip en de daarbij komende voordelen?

Maak jij graag de match tussen de talentmanagementstrategie van onze klanten en ons trainingsaanbod?
Staan klanttevredenheid en kwaliteit bij jou hoog in het vaandel?
Ben je enthousiast en denk je in kansen?
Neem je graag het initiatief en ben je resultaatgericht?
Kan je zelfstandig werken en ben je ook een fijn persoon om mee samen te werken?

Dan verwelkomen we je graag in ons team!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten:

  • een ster in het adviseren van prospects én het uitbouwen van de bestaande klantenkring aan de hand van een door jou opgesteld salesplan;
  • een collega met relevante werkervaring (mid career) en een hbo werk- en denkniveau.
  • een verbinder/netwerker;
  • een gedreven en enthousiaste teamplayer;
  • een relatiebeheerder met een actieve, resultaatgerichte aanpak;
  • iemand die affiniteit heeft met opleidingen en trainingen;
  • een collega met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling (Nederlands en Engels).

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Met een klein team van enthousiaste collega’s werk je aan het verstevigen van de marktpositie van Language Partners. Je krijgt een marktconform salaris, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging en de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling.

Interesse?

Dan kijken we uit naar je motivatie met cv! Die kun je uiterlijk 17 september a.s. mailen naar elise.droege@languagepartners.nl.

Heb je nog vragen over onze organisatie of de vacature? Dan kun je contact opnemen met Menno Benningshof op telefoonnummer 06 58 01 26 21.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline