Inlog cursisten

Vacature: accountmanager zakelijke taaltrainingen

Language Partners verzorgt zakelijke taalcursussen op maat in 52 talen. Dit doen we online, incompany bij klanten of op een van onze locaties in Nederland en Europa. Met onze trainingen helpen we klanten succesvoller samen te werken en zaken te doen in een internationale omgeving. We verzorgen trainingen bij een groot aantal corporate- en overheidsorganisaties.

Ter uitbreiding van ons salesteam zoeken wij z.s.m. een:

Accountmanager Zakelijke Taaltrainingen
32-40 uur per week

Wat doe je als accountmanager bij Language Partners?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het genereren van omzet door het beheren en uitbouwen van de commerciële relaties. Als geen ander ken je de wensen en verwachtingen van jouw klanten. Je weet nieuwe klanten aan je te binden en hebt een goed oog voor hun behoeftes en verwachtingen. Je zorgt ervoor dat deze wensen en verwachtingen binnen Language Partners bekend worden en dat Language Partners zich optimaal inspant om deze te overtreffen.

Wij zoeken:

  • een ster in het adviseren van prospects én het uitbouwen van de bestaande klantenkring aan de hand van een door jou opgesteld salesplan;
  • een collega met relevante werkervaring (mid career) en een hbo werk- en denkniveau;
  • een verbinder/netwerker;
  • een gedreven en enthousiaste teamplayer;
  • een relatiebeheerder met een actieve, resultaatgerichte aanpak;
  • iemand die affiniteit heeft met opleidingen en trainingen;
  • een accountmanager met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en Engels.

Staan klanttevredenheid en kwaliteit bij jou hoog in het vaandel?
Ben je enthousiast en denk je in kansen?
Neem je graag het initiatief en ben je resultaatgericht?
Kun je goed zelfstandig werken en ben je ook een fijn persoon om mee samen te werken?

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Met een klein team van enthousiaste collega’s werk je aan het verstevigen van de marktpositie van Language Partners. Je krijgt een marktconform salaris, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging en de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling.

Interesse?

We kijken uit naar je motivatie met cv. Die kun je tot uiterlijk 16 juli a.s. mailen naar hrm.staf@languagepartners.nl.

Heb je nog vragen over onze organisatie of de vacature? Dan kun je contact opnemen met Menno Benningshof op telefoonnummer 06 58 01 26 21.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline