Inlog cursisten

Vacature: Administratief Medewerker (24 uur)

De zusterorganisaties Language Partners en Mazi-Inc. verzorgen zakelijke taaltrainingen en interculturele competentietrainingen (IC). Dit doen we online, incompany bij klanten of op een van onze locaties in Nederland en Europa. Met onze trainingen helpen we klanten succesvoller samen te werken en productiever en innovatiever zaken te doen in een internationale omgeving.

Momenteel zoeken we een:

Administratief medewerker (0,6 FTE)

Wat zijn je werkzaamheden als administratief medewerker?

Als administratief medewerker heb je een afwisselende functie en ondersteun je op verschillende vlakken binnen de operatie. Je kunt hierbij denken aan het verwerken van informatie in onze systemen, het versturen van presentielijsten naar klanten, het opmaken en versturen van certificaten van deelname, het bestellen en versturen van boeken, portalbeheer, het aannemen van de telefoon, het voorraadbeheer van kantoorartikelen en het assisteren bij het coördineren van onze trainingen.

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent nauwkeurig en je collega’s kunnen op jou rekenen (en andersom)
  • Je weet van aanpakken, bent flexibel, zelfstandig en hebt een positieve instelling
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Affiniteit met opleidingen en taal en/of cultuur is een pre

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s, die elke dag bezig zijn met het verstevigen en uitbreiden van de marktpositie van Language Partners en Mazi-Inc. De functie is afwisselend en er is veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief.  Wij blijven hybride werken en dat biedt veel flexibiliteit om je thuiswerkdagen te combineren met werkdagen op ons kantoor in Amsterdam of elders: alles is bespreekbaar. Daarbij krijg je een halfjaarcontract met mogelijkheid tot verlenging, een marktconform salaris, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wat vinden wij belangrijk?

Onze trainingen laten mensen binnen teams en organisaties beter samenwerken door (cultuur)verschillen te overbruggen. Ook binnen onze organisatie zijn wij ervan overtuigd dat juist onze onderlinge verschillen, gecombineerd met het streven naar een inclusieve cultuur, leiden tot creativiteit en innovatie. Dat is van groot belang omdat we altijd op zoek zijn naar betere, nieuwe wegen voorwaarts. Voor onze mensen, ons bedrijf en onze klanten.

Heb je interesse?

Stuur ons je cv met motivatie naar hrm.staf@languagepartners.nl. Natuurlijk kun je voor meer informatie ook onze website bekijken (www.languagepartners.nl) of contact opnemen met Anna Nienke Abbas op telefoonnummer 088 02 88 000.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


My LPOnline