Inlog cursisten

Vacature: Sales Development manager (relatiebeheerder)

Bij Language Partners & Mazi-Inc. helpen we organisaties om culturele verschillen om te zetten in zakelijk voordeel. We doen dit door inclusieve culturen te creëren waarin diversiteit gedijt en prestaties toenemen. Met onze producten en diensten (assessments, training & consultancy) kunnen organisaties de taal- (fluency), culturele en/of diversiteitskloof overbruggen.

Met onze trainingen helpen we klanten succesvoller samen te werken en productiever en wendbaarder te opereren in een internationale omgeving. Dit doen we online, incompany bij klanten of op een van onze locaties in Nederland en Europa. Door onze unieke propositie leveren wij aan een groot aantal middelgrote, corporate en overheidsorganisaties.

Ter uitbreiding van ons sales team zoeken wij z.s.m. een:

Sales Development Manager (relatiebeheerder)

32-40 uur

Wat zijn je werkzaamheden als Sales Development Manager?

Als Sales Development manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van omzet door het beheren en uitbouwen van de commerciële relaties. Als geen ander ken je de wensen en verwachtingen van jouw klanten. Je weet nieuwe klanten aan je te binden en hebt een goed oog voor hun behoeftes en verwachtingen. Je zorgt ervoor dat deze wensen en verwachtingen binnen Language Partners bekend worden en dat Language Partners zich optimaal inspant om deze te overtreffen. Om de klanten op de juiste manier te benaderen met het juiste product, werk je in nauwe afstemming met collega’s van productontwikkeling en marketing.

Kan je niet wachten om bij te dragen aan een internationale zakenwereld met meer intercultureel begrip en de daarbij komende voordelen?
Maak jij graag de match tussen de talentmanagementstrategie van onze klanten en ons trainingsaanbod?
Staan klanttevredenheid en kwaliteit bij jou hoog in het vaandel?
Ben je enthousiast en denk je in kansen?
Neem je graag het initiatief en ben je resultaatgericht?
Kan je goed zelfstandig werken en ben je ook een fijn persoon om mee samen te werken?

Dan verwelkomen we je graag in ons team!

Language Partners en Mazi-Inc. zoeken:

  • een ster in het adviseren van prospects én het uitbouwen van de bestaande klantenkring aan de hand van een door jou opgesteld salesplan;
  • een collega met relevante werkervaring (mid career) en een hbo werk- en denkniveau.
  • een verbinder/netwerker;
  • een gedreven en enthousiaste teamplayer;
  • een relatiebeheerder met een actieve, oplossingsgerichte aanpak;
  • iemand die affiniteit heeft met opleidingen en trainingen;
  • een collega met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling (Nederlands en Engels).

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Met een klein team van enthousiaste collega’s werk je aan het verstevigen van de marktpositie van Language Partners en Mazi-Inc. Wij blijven hybride werken en dat biedt veel flexibiliteit om je thuiswerkdagen te combineren met werkdagen op ons kantoor in Amsterdam. Je krijgt een marktconform salaris, een laptop, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging en de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling. Daarnaast vinden wij het als opleider óók belangrijk dat onze eigen collega’s zich blijven ontwikkelen. Vandaar dat wij collega’s stimuleren om ook zelf deel te nemen aan trainingen.

Wat vinden wij belangrijk?

Onze trainingen laten mensen binnen teams en organisaties beter samenwerken door (cultuur)verschillen te overbruggen. Ook binnen onze organisatie zijn wij ervan overtuigd dat juist onze onderlinge verschillen, gecombineerd met het streven naar een inclusieve cultuur, leiden tot creativiteit en innovatie. Dat is van groot belang omdat we altijd op zoek zijn naar betere, nieuwe wegen voorwaarts. Voor onze mensen, ons bedrijf en onze klanten.

Heb je interesse?

Dan kijken we uit naar je motivatie met cv! Die kun je mailen naar hrm.staf@languagepartners.nl.

Heb je nog vragen over onze organisatie of de vacature? Dan kun je contact opnemen met Cintha Roersma op telefoonnummer 0653844874.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


My LPOnline