Inlog cursisten

Vacature: Sales Development manager (relatiebeheerder)

Bij Language Partners hebben wij meer dan 50 jaar ervaring met trainingen op het gebied van taal, cultuur en diversiteit en inclusie. Eind 2022 zijn wij gefuseerd met het Zweedse bedrijf BBi Communication, en deze fusie is het startpunt van een groot avontuur op het gebied van taal- en interculturele competentietrainingen in Europa. Wij zijn onze organisaties volledig aan het integreren met als doel de sterkste speler op onze markt te worden. 

Met onze trainingen helpen we klanten succesvoller samen te werken en productiever en wendbaarder te opereren in een internationale omgeving. Dit doen we online, incompany bij klanten of op een van onze locaties in Nederland en Europa. Door onze unieke propositie leveren wij aan een groot aantal middelgrote, corporate en overheidsorganisaties, waaronder IKEA en het Ministerie van Defensie. Hier lees je een aantal referenties van onze klanten.

Ter uitbreiding van ons Sales team zoeken wij z.s.m. een:

Sales Development Manager (relatiebeheerder)

32-40 uur

Wat ga je doen?

Als Sales Development manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van ons klantportfolio en het uitbouwen van de commerciële relaties. Als geen ander ken je de wensen en verwachtingen van nieuwe leads en bestaande klanten. Je weet nieuwe klanten aan je te binden en hebt een goed oog voor hun behoeftes en verwachtingen. Je zorgt ervoor dat deze wensen en verwachtingen binnen het team bekend worden zodat jouw collega’s zich maximaal kunnen inspannen om deze te overtreffen. Om klanten op de juiste manier te benaderen met een passend product, werk je in nauwe afstemming met collega’s van productontwikkeling en marketing.

Wil jij werken in een groeiende internationale organisatie?
Maak jij graag een match tussen de talentmanagementstrategie van onze klanten en ons trainingsaanbod?
Staan kwaliteit en klanttevredenheid bij jou hoog in het vaandel?
Neem je graag initiatief en ben je resultaatgericht?
Kan je goed zelfstandig werken en ben je ook een fijn persoon om mee samen te werken?

Dan verwelkomen we je graag in ons team!

Waar we naar op zoek zijn:

  • een ster in het adviseren van prospects én het uitbouwen van de bestaande klantenkring aan de hand van een door jou opgesteld salesplan;
  • een collega met relevante werkervaring (mid career) en een HBO werk- en denkniveau.
  • een verbinder/netwerker;
  • een gedreven en enthousiaste teamplayer;
  • een relatiebeheerder met een actieve, oplossingsgerichte aanpak;
  • iemand die affiniteit heeft met opleidingen en trainingen;
  • een collega met uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat wij bieden

Een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatief. Met een klein team van enthousiaste collega’s werk je aan het verstevigen van onze marktpositie. Wij blijven hybride werken en dat biedt veel flexibiliteit om je thuiswerkdagen te combineren met werkdagen op ons kantoor in Amsterdam. Je krijgt een marktconform salaris, een laptop, 28 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling), een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging en de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioenregeling. Daarnaast vinden wij het als opleider óók belangrijk dat onze eigen collega’s zich blijven ontwikkelen. Vandaar dat wij collega’s stimuleren om ook zelf deel te nemen aan trainingen.

Wat wij belangrijk vinden

Onze trainingen laten mensen binnen teams en organisaties beter samenwerken door (cultuur)verschillen te overbruggen. Ook binnen onze organisatie zijn wij ervan overtuigd dat juist onze onderlinge verschillen, gecombineerd met het streven naar een inclusieve cultuur, leiden tot creativiteit en innovatie. Dat is van groot belang omdat we altijd op zoek zijn naar betere, nieuwe wegen voorwaarts. Voor onze mensen, ons bedrijf en onze klanten.

Heb je interesse?

Dan kijken we uit naar je motivatie met CV! Die kun je mailen naar hrm.staf@languagepartners.nl.

Heb je nog vragen over onze organisatie of de vacature? Dan kun je contact opnemen met Cintha Roersma op telefoonnummer 0653844874.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Language Partners
Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

My LPOnline