Inlog cursisten

Webinar 16-2: Getting your point across in English

Ideeën en informatie presenteren in het Engels

Wie in een internationale omgeving werkt, ontkomt er niet aan: standpunten, ideeën of informatie overbrengen in het Engels. Dit kan zijn in de vorm van een presentatie of bijvoorbeeld als inbreng tijdens een vergadering. Presenteren is niet voor iedereen een tweede natuur, en zeker wanneer het Engels niet je moedertaal is, vergt een heldere communicatie enige oefening en voorbereiding.

Voor iedereen die weleens in het Engels moet presenteren, organiseren we op 16 februari de webinar Getting your point across in English.

Wat je leert in deze webinar

In deze webinar van 30 minuten bespreekt Business English trainer Virginia Nillessen hoe je een punt duidelijk overbrengt in het Engels. Hoe betrek je het publiek bij je presentatie, hoe bouw je jouw verhaal op (welke ‘signpost language’ en signaalwoorden gebruik je)? Ook gaat ze in op presentatie technieken en hoe je daarin jouw persoonlijke stijl ontdekt.

Praktische details over de webinar

 • Datum: donderdag 16 februari
 • Tijd: 13.00 – 13.30 uur
 • Via: Zoom
 • Duur: +-30 minuten
 • Voertaal: Engels (gewenst niveau: B1)
 • Kosten: gratis

Aanmelden voor de webinar

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt binnenkort van ons een mail met alle praktische details.

   

  Wij verwerken je gegevens met de grootste zorg en vertrouwelijkheid. Lees meer in onze Privacy Policy.

  Language Partners
  Verbeter jouw internationale communicatie met onze zakelijke taaltrainingen in 52 talen: incompany, op locatie óf online.

  My LPOnline