Inlog cursisten

How to become more culturally aware?

Inleiding tot cultural awareness
Word je wel eens beledigd door iets wat je internationale collega normaal lijkt te vinden? Wanneer je in een multicultureel team werkt, kan stress uit een onverwachte hoek komen. Mensen met verschillende achtergronden hebben verschillende normen die anderen vaak in verwarring kunnen brengen. Van gedrag of emotionele reacties, tot een verschillend gebruik van dezelfde taal. Stress kan ontstaan doordat je niet begrijpt waar deze verschillen vandaan komen.

Doel
In onze online of face-to-face training helpen wij onze deelnemers nieuwe perspectieven te krijgen op het werken in een multiculturele wereld. Creëer cultureel zelfbewustzijn en controleer je emoties zodat je competenties ontwikkelt die gericht zijn op het creëren van effectieve communicatie. Dit zal helpen om culturele kloven te overbruggen. Met de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden zul je beter in staat zijn om goed met je collega's samen te werken.

Training
Deze training start met achtergrond en inhoudelijke informatie over cultuur. Daarna kijken we onder begeleiding naar wie elke deelnemer is, inclusief de sociale normen en waarden die de culturele identiteit vormt. Door jezelf te begrijpen, evenals de typische normen van de samenlevingen waar je vandaan komt, kunnen we beginnen met het opbouwen van bewustzijn. Door dit bewustzijn ben je in staat om je reacties en antwoorden beter te af te stemmen op je gesprekspartners. Hierdoor zal het snel gewoon worden om effectief te communiceren in multiculturele omgevingen.

Structuur
Onze trainingen zijn toegespitst op het vakgebied en de werkcontext van de deelnemers. Op het platform staan ook trainingsmaterialen zoals e-learning oefeningen en cases.

Deze cursus heeft drie opbouwende varianten:
Level 1: Inleiding
Level 2: Workshop
Level 3: Social Learning

Bedankt voor je aanvraag! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Wij verwerken je persoonsgegevens met de grootste zorg en vertrouwelijkheid. Lees meer in onze Privacy Policy.

What does this course look like?

Online training met open inschrijving
e-learning + virtual classroom + social learning
4 - 12 uur
4 - 8 deelnemers
In overleg
Vanaf €899

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • Altijd maatwerk, ook online
  • Ervaren trainers met kennis van jouw branche
  • Training online, face-to-face of een combinatie
  • Inclusief innovatief social learning platform

Volg Language Partners


My LPOnline