Inlog cursisten

Intensieve taalcursus Engels

Een week lang volledige focus op leren

Wil je snel jouw taalkennis bijspijkeren? In korte tijd bijvoorbeeld jouw Engels een boost geven of jouw Duits verbeteren? Met een intensieve taalcursus besteedt je een volledige werkweek (maandag t/m vrijdag) aan het leren van een taal. Een-op-een met de trainer werk je aan jouw doelstellingen op een van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam.

Door je een week lang onder te dompelen in het leren van de taal, maak je snel grote stappen. Het trainingsprogramma van een intensieve taalcursus stellen we op maat samen.

Een intensieve taalcursus in het kort:

  • Individueel onderwijs: een-op-een met de trainer werken aan jouw doelen.
  • Afwisseling in leren: twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd en blijft jij alert en fris.
  • Blended learning: de sessies met een trainer worden afgewisseld met online leren op ons platform LPOnline.
  • Een programma op maat: speciaal voor jou samengesteld, afgestemd op jouw wensen, niveau en leerdoelen.
  • Training en verblijf (optioneel): tijdens een intensieve taalcursus kun je verblijven in een hotel in de buurt van onze trainingslocatie.

Optimale concentratie

Met een intensieve taalcursus besteed je een volledige werkweek aan het leren van een taal. Zo neem je even afstand van de hectiek van alledag en kunt je je helemaal focussen op het verbeteren van jouw taalvaardigheid. ‘s Avonds zijn er geen lessen en is er ruimte voor ontspanning, zodat je de volgende dag weer fris de draad kunt oppakken.

Leren op maat

In korte tijd precies dát leren wat jij nodig hebt; daar is een spoedcursus op gericht. Voorafgaand aan de cursus doorloop je daarom een uitgebreide intakeprocedure, waarin jouw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook jouw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op jouw behoeftes. En haal jij het maximale uit jouw intensieve taalcursus.

Afwisseling in leren

Hoewel een spoedcursus erg intensief is, blijf je fris door het afwisselende programma. Persoonlijke interactie met de trainer wissel je af met online leren in onze leeromgeving LPOnline. Ook online is de lesstof speciaal voor jou geselecteerd. En wist je dat je tot een jaar na de cursus toegang houdt tot LPOnline? Zo kun je blijven oefenen en heb je op de lange termijn meer profijt van de cursus.

Ook volledig online

Volgt je jouw taalcursus liever volledig online? Ook dat is mogelijk. Voor een intensieve online training hebben we een apart programma opgezet. Zodat jij snel jouw Engels verbetert, maar tegelijkertijd genoeg afwisseling hebt en geen hele dagen achter een beeldscherm zit. Wij vertellen je graag meer!

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners