Inlog cursisten

Intensieve taalcursus

Een week lang volledige focus op leren

Wil je snel jouw taalkennis bijspijkeren? In korte tijd bijvoorbeeld jouw Engels een boost geven of jouw Duits verbeteren? Met een intensieve taalcursus besteed je een volledige werkweek (maandag t/m vrijdag) aan het leren van een taal. Een-op-een met de trainer werk je aan jouw doelstellingen op een van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam.

Door je een week lang onder te dompelen in het leren van de taal, maak je snel grote stappen. Het trainingsprogramma van een intensieve taalcursus stellen we op maat voor je samen.

Een intensieve taalcursus in het kort:

  • Individueel onderwijs: een-op-een met de trainer werken aan jouw doelen.
  • Afwisseling in leren: twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd en blijf je alert en fris.
  • Blended learning: de sessies met een trainer worden afgewisseld met online leren op ons platform LPOnline.
  • Een programma op maat: speciaal voor jou samengesteld, afgestemd op jouw wensen, niveau en leerdoelen.
  • Training en verblijf (optioneel): tijdens een intensieve taalcursus kunt je verblijven in een hotel in de buurt van onze trainingslocatie.

Optimale concentratie

Met een intensieve taalcursus besteed je een volledige werkweek aan het leren van een taal. Zo neem je even afstand van de hectiek van alledag en kun je je helemaal focussen op het verbeteren van jouw taalvaardigheid. ‘s Avonds zijn er geen lessen en is er ruimte voor ontspanning, zodat je de volgende dag weer fris de draad kunt oppakken.

Leren op maat

In korte tijd precies dát leren wat jij nodig hebt; daar is een spoedcursus op gericht. Voorafgaand aan de cursus doorloop je daarom een uitgebreide intakeprocedure, waarin jouw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook jouw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op jouw behoeftes. En haal je het maximale uit jouw intensieve taalcursus.

Afwisseling in leren

Hoewel een spoedcursus erg intensief is, blijft je fris door het afwisselende programma. Persoonlijke interactie met de trainer wissel je af met online leren in onze leeromgeving LPOnline. Ook online is de lesstof speciaal voor jou geselecteerd. En wist je dat je tot een jaar na de cursus toegang houdt tot LPOnline? Zo kunt je blijven oefenen en heb je op de lange termijn meer profijt van de cursus.

Liever volledig online?

Wil je intensief een taal leren, maar wel volledig online? Ook dat is mogelijk. Sessies met de trainer vinden dan plaats in de virtual classroom. Online intensief een taal leren kan in één week volgens de opzet zoals hierboven beschreven.

Als alternatief bieden we online ook een semi-intensief traject van twee weken aan. Daarbij delen we de training op in halve dagen. Zo breng je minder tijd achter een beeldscherm door en heb je genoeg ruimte voor andere bezigheden. Gezamenlijk maken we graag een passende planning.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners