My LPOnline

Online taalcursus

Leer een taal met Language Partners Online

Online een taal leren? Dat kan bij Language Partners. Volledig online met e-learning of een mix van online en offline via blended learning: samen met u zoeken we graag naar de taalcursus die het beste bij u past.

Op onze virtuele leeromgeving Language Partners Online (in het kort: LPOnline) vindt u speciaal voor u geselecteerde oefeningen, toegespitst op uw niveau en leerdoelen. Ook vragen stellen aan uw trainer of discussiëren met medecursisten kan via Language Partners Online.

De voordelen van een online taalcursus op Language Partners Online:

Altijd binnen handbereik: Language Partners Online is 24/7 beschikbaar. U leert waar en wanneer het u uitkomt.

Maatwerk online: Alle oefeningen zijn speciaal voor u geselecteerd. Zo zijn ook de online lessen volledig afgestemd op uw niveau en persoonlijke leerdoelen.

Inzicht in uw eigen leerproces: Na het maken van een oefening krijgt u direct feedback op uw antwoorden. Ook uw totale voortgang houdt u gemakkelijk bij via de progress bar.

Leren van elkaar: Contact met medecursisten of uw trainer gaat makkelijk en snel via Language Partners Online. Overleg via de chatfunctie of discussieer over taalvragen op het forum.

Blended Learning

Wanneer u kiest voor blended learning, worden face-to-facelessen afgewisseld met online activiteiten op LPOnline. Zo werkt u online aan zaken als grammatica en woordenschat en kunnen de lessen met de trainer optimaal ingezet worden voor spreek- en luistervaardigheid.

Online cursus zakelijk Engels

Onze online cursus Engels is een uniek e-learningprogramma op maat. Hierbij stelt u zelf uw persoonlijke pakket samen. Zo is de e-learning Engels altijd toegespitst op uw taalniveau, leerdoelen en branche.

Van Dale Taalsnacks

De Van Dale Taalsnacks zijn online taaloefeningen waarmee u uw kennis van de Nederlandse spelling kunt opfrissen. De snacks worden wekelijks geserveerd in uw mailbox.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Neem telefonisch contact met ons op of stel uw vraag via ons contactformulier.

Volg Language Partners