Inlog cursisten

Online taalcursus bij Language Partners

Online een taal leren? Dat kan bij Language Partners. Volledig zelfstandig met onze e-learning Zakelijk Engels, met persoonlijke, online coaching van een trainer in de virtual classroom of met een combinatie: dankzij onze maatwerkaanpak is er altijd een taalcursus die bij jou past.

De online training vindt plaats op ons eigen online leerplatform Social Learning eXchange (SLX). Daar vind je content en oefeningen, toegespitst op jouw niveau en werkomgeving. Ook vragen stellen aan de trainer of discussiëren met medecursisten kan via SLX.

Wil je zelf ervaren hoe dit in zijn werk gaat? Probeer nu gratis twee e-learningmodules in onze demo!

De voordelen van een online taalcursus bij Language Partners:

  • Altijd binnen handbereik: ons online leerplatform altijd en overal beschikbaar, ook via een app. Zo leer je waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Maatwerk online: Maatwerk is onze specialiteit, ook online. Ook de e-learning-oefeningen sluiten daarom aan op jouw niveau en werksituatie.
  • Inzicht in jouw eigen leerproces: Na het maken van een oefening krijg je direct feedback op jouw antwoorden. En je totale voortgang houd je makkelijk bij via de progress bar.
  • Makkelijk communiceren: Contact met medecursisten of jouw trainer gaat makkelijk en snel via SLX. Overleg via de chatfunctie of discussieer over taalvragen op het forum.

online taalcursus op Language Partners Online

De virtual classroom

Wanneer je kiest voor een online taalcursus in onze virtual classroom, dan heb je de keuze uit een training met of zonder e-learning. Volg je liever alleen lessen met een trainer of vind je het prettig om ook zelfstandig verder te leren?  In de virtual classroom geeft de trainer ‘live’ les via de webcam. De virtual classroom biedt daarnaast veel mogelijkheden om de les zo effectief mogelijk te maken: chatten, online aantekeningen maken, het gebruik van een whiteboard of bestanden delen; het is allemaal mogelijk.

Kies je voor een combinatie met e-learning, dan vind je op ons online platform lesmateriaal, opdrachten, quizzes en verschillende fora. Zo kun je in jouw eigen tempo verder met oefeningen die aansluiten op jouw specifieke leerdoelen en houd je contact met je trainer en medecursisten.

Bekijk hier onze online populairste combinatietrainingen:

E-learning Zakelijk Engels

Wil je liever volledig zelfstandig je taalkennis bijspijkeren? Dat kan met onze e-learning Zakelijk Engels. Dit is een uniek e-learningprogramma op maat, waarbij je zelf jouw persoonlijke pakket samenstelt. Wij testen vooraf jouw taalniveau en jij kiest een thema en vaardigheid waarop jij wilt focussen. Zo is de e-learning Engels altijd toegespitst op jouw taalniveau, leerdoelen en branche.

Ook via een app

Ons online leerplatform is nu ook bereikbaar via een app. Met de Moodle app kunnen cursisten op hun smartphone aan de slag met e-learning. Oefeningen maken, informatie nalezen of nieuwe woorden opslaan in een woordenlijst; het kan nu nog makkelijker op elk moment van de dag.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners