My LPOnline

Online taalcursus op Language Partners Online

Online een taal leren? Dat kan bij Language Partners. Volledig zelfstandig met onze e-learning Zakelijk Engels of met persoonlijke, online coaching van een trainer in de virtual classroom: dankzij onze maatwerkaanpak is er altijd een taalcursus die bij u past.

De online training vindt plaats op onze virtuele leeromgeving Language Partners Online (in het kort: LPOnline). Daar vindt u speciaal voor u geselecteerde oefeningen, toegespitst op uw niveau en leerdoelen. Ook vragen stellen aan uw trainer of discussiëren met medecursisten kan via Language Partners Online.

De voordelen van een online taalcursus op Language Partners Online:

  • Altijd binnen handbereik: Language Partners Online is altijd en overal beschikbaar, ook via een app. Zo leert u waar en wanneer het u uitkomt.
  • Maatwerk online: Ook de lesstof op het platform is maatwerk. Alle oefeningen zijn speciaal voor u geselecteerd en afgestemd op uw niveau en leerdoelen.
  • Inzicht in uw eigen leerproces: Na het maken van een oefening krijgt u direct feedback op uw antwoorden. Ook uw totale voortgang houdt u gemakkelijk bij via de progress bar.
  • Makkelijk communiceren: Contact met medecursisten of uw trainer gaat makkelijk en snel via Language Partners Online. Overleg via de chatfunctie of discussieer over taalvragen op het forum.

online taalcursus op Language Partners Online

De virtual classroom

Wanneer u kiest voor een online taalcursus in onze virtual classroom, dan combineert u sessies met de trainer met e-learning. In de virtual classroom geeft de trainer ‘live’ les via de webcam. De tool biedt daarnaast veel mogelijkheden om de les zo effectief mogelijk te maken: chatten, online aantekeningen maken, het gebruik van een whiteboard of bestanden delen; het is allemaal mogelijk.

Daarnaast vindt u op LPOnline speciaal voor u geselecteerde oefeningen en lesmateriaal. Zo kunt u in uw eigen tempo content bekijken en oefeningen maken die aansluiten op uw specifieke aandachtspunten.

E-learning Zakelijk Engels

Wilt u liever volledig zelfstandig uw taalkennis bijspijkeren? Dat kan met onze e-learning Zakelijk Engels. Dit is een uniek e-learningprogramma op maat, waarbij u zelf uw persoonlijke pakket samenstelt. Wij testen vooraf uw taalniveau en u kiest een thema en vaardigheid waarop u wilt focussen. Zo is de e-learning Engels altijd toegespitst op uw taalniveau, leerdoelen en branche.

Ook via een app

LPOnline is nu ook bereikbaar via een app. Met de Moodle app kunnen cursisten op hun smartphone aan de slag met e-learning. Oefeningen maken, informatie nalezen of nieuwe woorden opslaan in een woordenlijst; het kan nu nog makkelijker op elk moment van de dag.

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners