Online taaltraining

Leer een taal met Language Partners Online

Online een taal leren? Dat kan bij Language Partners. Volledig online met e-learning of een mix van online en offline via blended learning: samen met u zoeken we graag naar de taalcursus die het beste bij u past. Op onze virtuele leeromgeving Language Partners Online vindt u speciaal voor u geselecteerde oefeningen, toegespitst op uw niveau en leerdoelen. Vragen aan uw trainer of discussiëren met medecursisten? Ook dat kan via Language Partners Online. Ons online platform is tot een jaar na de training voor u toegankelijk.

De voordelen van een online taalcursus op Language Partners Online:

Altijd binnen handbereik

Language Partners Online is 24/7 beschikbaar. U leert waar en wanneer het u uitkomt.

Maatwerk online: uw vakgebied, uw niveau

Alle oefeningen zijn speciaal voor u geselecteerd. Zo zijn ook de online lessen volledig afgestemd op uw niveau en persoonlijke leerdoelen.

Inzicht in uw eigen leerproces

Na het maken van een oefening krijgt u direct feedback op uw antwoorden. Ook uw totale voortgang houdt u gemakkelijk bij via de progress bar.

Leren van elkaar

Contact met medecursisten of uw trainer gaat makkelijk en snel via Language Partners Online. Overleg via de chatfunctie of discussieer over taalvragen op het forum.

Nieuw op Language Partners Online: de Refresher!

                                                    Vraag een gratis demo aan

Blended learning


Wanneer u kiest voor blended learning, worden face-to-facesessies afgewisseld met online activiteiten op Language Partners Online.

Blended learning is de juiste vorm van taaltraining als u:

  1. afwisseling wilt tussen persoonlijke interactie met een taaltrainer en het leren van een taal online;
  2. een taal wilt leren met behulp van de interactieve mogelijkheden die een online platform biedt;
  3. effectief met uw tijd wilt omgaan;
  4. op langere termijn van de taaltraining wilt profiteren: Language Partners Online blijft een jaar lang voor u beschikbaar.

e-learning online taalcurusDe afwisseling van online en face-to-face zorgt voor meer focus op de vaardigheden waar u aan wilt werken. Tijdens de face-to-facesessies voorziet de trainer u van feedback en gaat u interactief en praktijkgericht aan de slag. Tijdens de online sessies kunt u zelfstandig werken aan uw woordenschat en uw inzicht in vormen, structuren en taalregels. De trainer volgt via Language Partners Online uw vorderingen en geeft online direct een terugkoppeling. Op deze manier vormt het platform een integraal onderdeel van de taaltraining. Optimaal leerrendement dus!

Virtual classroom
Ook als u in het buitenland bent, bijvoorbeeld vanwege een zakenreis, kan uw taaltraining gewoon doorgaan. Language Partners Online is namelijk overal en 24/7 te bereiken. Bovendien heeft Language Partners Online een eigen virtual classroom, zodat u ook de lessen met uw trainer online kunt blijven volgen.

online een taal leren met e-learningErvaar zelf de voordelen van Language Partners Online
Vraag een demoaccount aan.

 

E-learning

Als u kiest voor e-learning, dan leert u een taal volledig online via onze virtuele leeromgeving. Language Partners biedt een e-learningprogramma Engels aan op drie niveaus.

De voordelen van e-learning:

  1. Flexibel en volledig online leren
  2. Snel uw taalkennis opfrissen
  3. Effectief leren met lesstof op maat

E-learning Engels

Als e-learningcursist maakt u oefeningen op ons online platform Language Partners Online. De oefeningen zijn gebaseerd op de door u gekozen vaardigheden en thema’s en zijn afgestemd op uw taalniveau en branche. Op het platform krijgt u direct feedback op uw antwoorden.

Uw startniveau wordt bepaald met een online toets. Op basis van deze toets en uw persoonlijke leerdoelen wordt een passend e e-learningpakket samengesteld. E-learning uitproberen?

Vraag een demo aan

Maatwerk
Wilt u als werkgever e-learning voor een specifiek leerdoel inzetten? Dat kan bij Language Partners! Zo hebben wij eerder op aanvraag een online maatwerktraject Duits ontwikkeld, speciaal gericht op communicatie met Duitstalige collega’s in grensgebieden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Contact

Van Dale Taalsnacks


Beheersing van de Nederlandse taal, hapklaar geserveerd in uw mailbox

Van Dale TaalsnackVan Dale Taalsnacks zijn online taaloefeningen waarmee u uw Nederlandse taalkennis kunt opfrissen. De snacks worden wekelijks geserveerd in uw mailbox. Per keer wordt een taalregel op een luchtige en toegankelijke wijze uitgelegd en vervolgens kunt u er zelf mee aan de slag. Dat kan overal tussendoor: een online oefensessie duurt ongeveer een kwartier. Oefeningen worden herhaald totdat de taalregel volledig beheerst wordt. Fout beantwoorde vragen komen daarbij vaker terug, zodat individuele probleemgebieden meer aandacht krijgen. Na 15 weken komen alle voorgeschotelde taalregels nog eens aan bod in een afsluitende toets. De Van Dale Taalsnacks zijn ook een perfecte aanvulling op de Van Dale Taaltraining Correct Nederlands.

Het is ook mogelijk om Van Dale Taalsnacks voor een hele afdeling te bestellen. Meer informatie hierover? Neem contact op met onze projectcoördinatoren.

Gratis een Taalsnack proeven?

Bestel hier uw Van Dale Taalsnacks!