Online een taal leren?

Language Partners werkt met de virtuele leeromgeving Language Partners Online. Op dit platform kunt u een taal leren op de manier die u het plezierigst vindt, waar en wanneer u maar wilt. Maar dit zijn niet de enige voordelen van het online leren van een taal met behulp van Language Partners Online.

Language Partners Online is altijd beschikbaar. U bent immers niet afhankelijk van mappen, papieren en boeken: uw taaltrainer zet al uw lesmateriaal online klaar op het platform. Al dit online materiaal is afgestemd op uw niveau en persoonlijke leerdoelen.

Vragen over de lesstof kunnen online aan de taaltrainer gesteld worden met de berichten- en de chatfuncties van Language Partners Online. Het is ook mogelijk om online contact op te nemen met uw eventuele medecursisten via het forum. Daarnaast biedt Language Partners Online de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw eigen leerproces door onder andere een progress bar en de mogelijkheid tot het behalen van badges.

Meer weten over Language Partners online?

Het is mogelijk om een taal volledig online te leren (e-learning), maar u kunt ook profiteren van de voordelen van online leren in combinatie met face-to-facesessies (blended learning). Alles is mogelijk. Naar aanleiding van een persoonlijke intake en een leerstijlentest geven wij graag advies op maat.

Blended learning


Bij de trainingsvorm blended learning worden face-to-facesessies afgewisseld met online activiteiten op Language Partners Online.

Blended learning is de juiste vorm van taaltraining als u:

  1. tijdens de taaltraining afwisseling wilt van persoonlijke interactie met een taaltrainer en het leren van een taal online;
  2. met vernieuwende mogelijkheden een taal wilt leren en niet alleen vanuit boeken;
  3. effectief met uw tijd wilt omgaan;
  4. op langere termijn van de taaltraining wilt profiteren: u heeft een jaar lang toegang tot Language Partners Online.

e-learning2De afwisseling van online en face-to-face zorgt voor meer focus op de vaardigheden waar u aan wilt werken. De face-to-facesessies worden meestal optimaal benut voor spreken en luisteren. De trainer kan u dan van directe feedback voorzien. Tijdens de online sessies kunt u zelf werken aan uw woordenschat en aan uw inzicht in vormen, structuren en taalregels. De trainer volgt via Language Partners Online de vorderingen van de cursist en geeft online direct een terugkoppeling. Op deze manier vormt het platform een integraal onderdeel van de taaltraining en dit zorgt voor een optimaal leerrendement.

Virtual classroom
Ook als u in het buitenland bent, bijvoorbeeld vanwege een zakenreis, kunt u uw taaltraining gewoon blijven volgen. Language Partners Online is namelijk overal en 24/7 te bereiken. Bovendien heeft Language Partners Online een eigen virtual classroom, zodat u ook de face-to-facesessies kunt blijven volgen.

e-learning1Ervaar zelf de voordelen van Language Partners Online
1. Vraag hier een demoaccount aan.
2. Lees onze flyer over blended learning.

Wilt u graag trainingsadvies?

E-learning

E-learning is de juiste vorm van taaltraining als u:

  1. de voorkeur geeft aan zelfstudie;
  2. de mogelijkheid wilt hebben om 24/7 een taal te leren;
  3. op langere termijn effectief van de taaltraining wilt profiteren: Language Partners Online blijft een jaar toegankelijk;
  4. uw taalkennis wilt opfrissen, verbeteren of het e-learningtraject wilt gebruiken als voorbereiding op een taaltraining op een hoger niveau.

Language Partners biedt een Engelstalig e-learningprogramma aan op drie niveaus.

Lees hier alles over e-learning Engels

Via Language Partners Online krijgt u als e-learningcursist oefeningen aan de hand van de door u gekozen vaardigheden en thema’s. Dit is allemaal afgestemd op uw niveau en op uw branche. Het platform genereert automatische – maar persoonlijke – feedback.

Uw startniveau wordt bepaald door een online toets. Op basis van deze toets en uw persoonlijke leerdoelen (vaardigheden en thema’s) wordt het passende e-learningpakket samengesteld.

Benieuwd naar de voordelen van e-learning? Vraag een demo aan!

Maatwerk
Wilt u als werkgever e-learning voor een specifiek leerdoel inzetten? Dat kan bij Language Partners! Zo hebben wij eerder voor een partij een online maatwerktraject Duits ontwikkeld dat speciaal gericht was op communicatie met Duitstalige collega’s in grensgebieden.

Contact

Van Dale Taalsnacks


Beheersing van de Nederlandse taal, hapklaar geserveerd in uw mailbox

Van Dale TaalsnackVan Dale Taalsnacks zijn onlinetaaloefeningen waarmee u uw Nederlandse taalkennis kunt opfrissen. De snacks worden wekelijks geserveerd in uw mailbox. Per keer wordt een taalregel op een luchtige en toegankelijke wijze uitgelegd en vervolgens kunt u er zelf mee aan de slag. Dat kan overal tussendoor: een online oefensessie duurt ongeveer een kwartier. Oefeningen worden herhaald totdat de taalregel volledig beheerst wordt. Fout beantwoorde vragen komen daarbij vaker terug, zodat individuele probleemgebieden meer aandacht krijgen. Na 15 weken komen alle voorgeschotelde taalregels nog eens aan bod in een afsluitende toets. De Van Dale Taalsnacks zijn ook een perfecte aanvulling op de Van Dale Taaltraining Correct Nederlands.

Gratis een Van Dale Taalsnack proeven?

Bestel hier je Taalsnacks!

Het is ook mogelijk om Van Dale Taalsnacks voor een hele afdeling te bestellen. Neem voor meer informatie contact op met onze projectcoördinatoren.