My LPOnline

Intensieve taalcursus

Een week lang volledige focus op leren

Wilt u snel uw taalkennis bijspijkeren? In korte tijd bijvoorbeeld uw Engels een boost geven of uw Duits verbeteren? Met een intensieve taalcursus besteedt u een volledige werkweek (maandag t/m vrijdag) aan het leren van een taal. Een-op-een met de trainer werkt u aan uw doelstellingen op een van onze locaties in Amsterdam of Rotterdam.

Door u een week lang onder te dompelen in het leren van de taal, maakt u snel grote stappen. Het trainingsprogramma van een intensieve taalcursus stellen we op maat voor u samen.

Een intensieve taalcursus in het kort:

  • Individueel onderwijs: een-op-een met de trainer werken aan uw doelen.
  • Afwisseling in leren: twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd en blijft u alert en fris.
  • Blended learning: de sessies met een trainer worden afgewisseld met online leren op ons platform LPOnline.
  • Een programma op maat: speciaal voor u samengesteld, afgestemd op uw wensen, niveau en leerdoelen.
  • Training en verblijf (optioneel): tijdens een intensieve taalcursus kunt u verblijven in een hotel in de buurt van onze trainingslocatie.

Optimale concentratie

Met een intensieve taalcursus besteedt u een volledige werkweek aan het leren van een taal. Zo neemt u even afstand van de hectiek van alledag en kunt u zich helemaal focussen op het verbeteren van uw taalvaardigheid. ‘s Avonds zijn er geen lessen en is er ruimte voor ontspanning, zodat u de volgende dag weer fris de draad kunt oppakken.

Leren op maat

In korte tijd precies dát leren wat u nodig hebt; daar is een spoedcursus op gericht. Voorafgaand aan de cursus doorloopt u daarom een uitgebreide intakeprocedure, waarin uw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook uw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op uw behoeftes. En haalt u het maximale uit uw intensieve taalcursus.

Afwisseling in leren

Hoewel een spoedcursus erg intensief is, blijft u fris door het afwisselende programma. Persoonlijke interactie met de trainer wisselt u af met online leren in onze leeromgeving LPOnline. Ook online is de lesstof speciaal voor u geselecteerd. En wist u dat u tot een jaar na de cursus toegang houdt tot LPOnline? Zo kunt u blijven oefenen en heeft u op de lange termijn meer profijt van uw cursus.

Liever volledig online?

Wilt u intensief een taal leren, maar wel volledig online? Ook dat is mogelijk. Sessies met de trainer vinden dan plaats in de virtual classroom. Online intensief een taal leren kan in één week volgens de opzet zoals hierboven beschreven.

Als alternatief bieden we online ook een semi-intensief traject van twee weken aan. Daarbij delen we de training op in halve dagen. Zo brengt u minder tijd achter een beeldscherm door en heeft u genoeg ruimte voor andere bezigheden. Samen met u maken we graag een passende planning.

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners