My LPOnline

Intensieve taalcursus

Een week lang volledige focus op leren

Wilt u snel uw taalkennis bijspijkeren? In korte tijd bijvoorbeeld uw Engels een boost geven of uw Duits verbeteren? Met een intensieve taalcursus besteedt u een volledige werkweek (maandag t/m vrijdag) aan het leren van een taal. Een-op-een met de trainer werkt u aan uw doelstellingen op een van onze locaties in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam.

Door u een week lang onder te dompelen in het leren van de taal, maakt u snel grote stappen. Het trainingsprogramma van een intensieve taalcursus stellen we op maat voor u samen.

Een intensieve taalcursus in het kort:

  • Individueel onderwijs: een-op-een met de trainer werken aan uw doelen.
  • Afwisseling in leren: twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd en blijft u alert en fris.
  • Blended learning: de sessies met een trainer worden afgewisseld met online leren op ons platform LPOnline.
  • Een programma op maat: speciaal voor u samengesteld, afgestemd op uw wensen, niveau en leerdoelen.
  • Training en verblijf (optioneel): tijdens een intensieve taalcursus kunt u verblijven in een hotel in de buurt van onze trainingslocatie.

Optimale concentratie

Met een intensieve taalcursus besteedt u een volledige werkweek aan het leren van een taal. Zo neemt u even afstand van de hectiek van alledag en kunt u zich helemaal focussen op het verbeteren van uw taalvaardigheid. ‘s Avonds zijn er geen lessen en is er ruimte voor ontspanning, zodat u de volgende dag weer fris de draad kunt oppakken.

Leren op maat

In korte tijd precies dát leren wat u nodig hebt; daar is een spoedcursus op gericht. Voorafgaand aan de cursus doorloopt u daarom een uitgebreide intakeprocedure, waarin uw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook uw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op uw behoeftes. En haalt u het maximale uit uw intensieve taalcursus.

Afwisseling in leren: face-to-face en online

Hoewel een spoedcursus erg intensief is, blijft u fris door het afwisselende programma. Persoonlijke interactie met de trainer wisselt u af met online leren in onze leeromgeving LPOnline. Ook online is de lesstof speciaal voor u geselecteerd. En wist u dat u tot een jaar na de cursus toegang houdt tot LPOnline? Zo kunt u blijven oefenen en heeft u op de lange termijn meer profijt van uw cursus.

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners