My LPOnline

Een intensieve taalcursus

Snel en effectief een taal leren

Wilt u snel een nieuwe taal leren? In korte tijd uw Engels een boost geven of uw Duits verbeteren? Met een spoedcursus van één of meer weken behaalt u snel resultaat. Een-op-een met de trainer werkt u aan het verbeteren van uw zakelijke communicatie in een vreemde taal op onze bosrijke locatie in Berg en Dal – Nijmegen.

Wat houdt een intensieve taalcursus bij Language Partners in?

  • Individueel onderwijs in de taal die u wilt verbeteren.
  • Twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd. En blijft u alert en fris.
  • Een programma op maat: speciaal voor u samengesteld, afgestemd op uw wensen, niveau en leerdoelen.
  • Learn as you Please. Iedereen heeft zo zijn favoriete leerstijl. Daarom testen wij vooraf welke aanpak het beste aansluit bij uw manier van leren.
  • Blended Learning : de sessies met een trainer worden afgewisseld met online leren op ons platform Language Partners Online.
  • Training en verblijf onder één dak: tijdens een intensieve taalcursus kunt u verblijven in het vier-sterrenhotel naast onze trainingslocatie in Berg en Dal.

Intensieve taalcursus

Leren in een bosrijke omgeving

Een intensieve cursus volgt u op onze locatie in Berg en Dal – Nijmegen. Daar kunt u verblijven in het Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. De rustige, bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw taal en doelstellingen. Weg van de hectiek van alledag, omgeven door stilte en comfort.

Leren op maat

In korte tijd precies dát leren wat u nodig hebt; daar is een spoedcursus op gericht. Voorafgaand aan de cursus doorloopt u daarom een uitgebreide intakeprocedure, waarin uw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook uw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op uw behoeftes. Zodat u het maximale uit uw intensieve taalcursus haalt.

Afwisseling in leren: face-to-face en online

Hoewel een spoedcursus erg intensief is, blijft u alert en fris door de afwisseling van trainers en activiteiten. Persoonlijke interactie met de trainer wisselt u af met online leren in onze virtuele leeromgeving Language Partners Online. Ook online is de lesstof speciaal voor u geselecteerd. En wist u dat u tot een jaar na de cursus toegang houdt tot Language Partners Online? Zo kunt u ook op de lange termijn effectief van uw cursus profiteren.

Een intensieve taalcursus in Amsterdam of Den Haag

Volgt u toch liever een intensieve spoedcursus op een andere locatie, zoals Amsterdam, Den Haag of Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Language Partners. Een overnachting is hierbij niet inbegrepen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Neem telefonisch contact met ons op of stel uw vraag via ons contactformulier.

Volg Language Partners