My LPOnline

Een intensieve taalcursus

Snel en effectief een taal leren

Wilt u snel een nieuwe taal leren? In korte tijd uw Engels een boost geven of uw Duits verbeteren? Met een intensieve taalcursus van één of meer weken behaalt u snel resultaat. Een-op-een met de trainer werkt u aan het verbeteren van uw zakelijke communicatie in een vreemde taal op onze bosrijke locatie in Berg en Dal – Nijmegen.

Een intensieve taalcursus in het kort:

  • Individueel onderwijs: een-op-een met de trainer werken aan uw doelen.
  • Afwisseling in leren: twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd. En blijft u alert en fris.
  • Blended learning: de sessies met de trainers worden afgewisseld met online leren op ons platform Language Partners Online.
  • Een programma op maat: speciaal voor u samengesteld, afgestemd op uw wensen, niveau en leerdoelen.
  • Learn as you Please: iedereen heeft zo zijn favoriete leerstijl. Daarom testen wij vooraf welke aanpak het beste aansluit bij uw manier van leren.
  • Training en verblijf onder één dak (optioneel): tijdens een intensieve taalcursus kunt u verblijven in het vier-sterrenhotel naast onze trainingslocatie.

Intensieve taalcursus Nijmegen

Leren in een bosrijke omgeving

Een intensieve cursus volgt u op onze locatie in Berg en Dal – Nijmegen. Daar kunt u verblijven in het Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. De rustige, bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw taal en doelstellingen. Weg van de hectiek van alledag, omgeven door stilte en comfort.

Leren op maat

In korte tijd precies dát leren wat u nodig hebt; daar is een spoedcursus op gericht. Voorafgaand aan de cursus doorloopt u daarom een uitgebreide intakeprocedure, waarin uw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook uw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op uw behoeftes. Zodat u het maximale uit uw intensieve taalcursus haalt.

Afwisseling in leren: face-to-face en online

Hoewel een spoedcursus erg intensief is, blijft u alert en fris door de afwisseling van trainers en activiteiten. Persoonlijke interactie met de trainer wisselt u af met online leren in onze virtuele leeromgeving Language Partners Online. Ook online is de lesstof speciaal voor u geselecteerd. En wist u dat u tot een jaar na de cursus toegang houdt tot Language Partners Online? Zo kunt u ook op de lange termijn effectief van uw cursus profiteren.

Een taalcursus op andere locaties

Volgt u toch liever een taalcursus op een andere locatie, zoals Amsterdam, Den Haag of Rotterdam? Ook hier verzorgen wij graag een training voor u, waarbij de we planning in overleg afstemmen. Op deze locaties bieden wij geen residential stay aan. Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners