Inlog cursisten

Trainingsvormen

Iedereen heeft zijn eigen leerstijl. Bovendien vraagt elk leerdoel om een passende aanpak. Daarom kijken we samen met jou welke trainingsvorm het beste aansluit bij jouw wensen. Onderstaande trainingsvormen zijn geschikt voor zowel individuele cursisten als groepen. Groepen stellen we samen op basis van taalniveau, functieachtergrond en leerdoelen.

Social Learning via ons platform

Volg je een training Engels of Nederlands als tweede taal en wil je (deels) online leren? Dan volg je de training met behulp van ons Social Learning platform. Op dit online leerplatform komen verschillende leervormen samen.

Een Social Learning training bestaat uit drie onderdelen:

  • E-learning in uw eigen tempo
  • Lessen met een trainer
  • Social learning: leren van mede-cursisten en van een mentor

Een belangrijk deel van deze training is social learning: leren in interactie met anderen, zoals collega’s, mede-cursisten of een mentor. Dit gebeurt deels in jouw eigen werkomgeving. Zo breng je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk. Praktijkopdrachten en ervaringen deel je vervolgens op het online platform. Hier ontvang je feedback van mede-cursisten en experts en geeft jij feedback op cases van anderen.

Door de combinatie van leervormen wordt het leerproces effectiever en ligt er meer nadruk op de vaardigheden die je in de praktijk gebruikt. Zo ontwikkel jij je tot een succesvolle gesprekspartner in een internationale werkomgeving.

Lees meer: Een Social Learning training in de praktijk.

Volledig face-to-face

Een face-to-facetraining bestaat volledig uit sessies met een trainer. Je maakt hierbij geen gebruik van e-learning op ons online leerplatform. Gemiddeld omvat een face-to-facetraining 30 trainingsuren, verdeeld over 15 lessen van twee uur.

Ook face-to-facetrainingen zijn maatwerk, zowel qua inhoud als qua planning en locatie. In overleg plannen we de sessies in op de locatie, dag en het tijdstip van jouw voorkeur. Incompany bij jou op kantoor, bij ons op locatie of in de virtual classroom.

Intensieve training

Wil je snel jouw taalkennis een boost geven? Met een intensieve taalcursus besteed je een volledige werkweek (maandag t/m vrijdag) aan het leren van een taal. Een-op-een met de trainer werk je aan jouw doelstellingen in de virtual classroom of op onze trainingslocatie in Amsterdam of Rotterdam.

Door je een week lang onder te dompelen in het leren van de taal, maak je snel grote stappen. Het trainingsprogramma van een intensieve taalcursus stellen we op maat samen. Intensieve trainingen zijn altijd een vorm van blended learning: sessies met de trainer wissel je af met zelfstandig leren op ons online platform.

Kies je voor volledig online? Dan bieden we ook een semi-intensief traject van twee weken aan. Daarbij delen we de training op in halve dagen. Zo breng je minder tijd achter een beeldscherm door en heb je genoeg ruimte voor andere bezigheden. Samen maken we graag een passende planning.

E-learning

Wil je volledig zelfstandig leren, zonder trainer of mentor? Dat kan met onze e-learning zakelijk Engels. Dit is een uniek e-learningprogramma op maat, waarbij je zelf jouw persoonlijke pakket samenstelt. Deze compacte e-learning van zo’n 10 uur is geschikt voor het opfrissen van jouw taalkennis of het verbeteren van specifieke vaardigheden.

Lees meer: e-learning zakelijk Engels 

 

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners