Missie, visie en ambitie

De verklaring achter Always a Pleasure

Language Partners kent een heel eigen bedrijfsfilosofie. De belangrijkste onderdelen ervan, de missie, de visie, de ambities, de methode en kernwaarden hebben wij in beknopte vorm uitgewerkt.


De missie

Language Partners is een modern taaltrainingenbedrijf voor de zakelijke markt. Onze dienstverlening kent als mission statement “Always a Pleasure”. Dat betekent kwaliteit zonder kopzorgen, value for money en een optimale flexibiliteit door blended learning.


De visie

Language Partners heeft een uitgesproken visie. Taaltrainingen hebben uitsluitend effect als je ze met plezier volgt. Alleen dan ontwikkel je een gevoel van comfort bij het laten beklijven van de training. Plezier en comfort leiden tot zelfvertrouwen bij het toepassen van de taal en daarmee tot het beste rendement op de taaltraining.


De ambities

Language Partners wil uitgroeien tot een Europese speler van formaat. Wij investeren veel tijd en geld in het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, omdat we de Europese norm in B-to-B taaltrainingen willen worden. Dit alles om onze klantenkring, die bestaat uit overheid, corporates en grotere MKB-bedrijven, nog beter van dienst te kunnen zijn.


De methode

Language Partners streeft naar een gezonde mix van de communicatieve methode en de lexical approach. De leermethode van Language Partners is daarom gericht op toepasbaarheid in de praktijk. Onze focus ligt meer op ‘kunnen’ dan op ‘weten’.


Plezier, comfort en zelfvertrouwen

Taaltrainingen hebben uitsluitend effect als je ze met plezier volgt. Alleen dan ontwikkel je een gevoel van comfort bij het laten beklijven van de training. De taaltrainers van Language Partners verheffen deze kernbegrippen – plezier, comfort en zelfvertrouwen – tot een kunst. Met een afgewogen trainingsprogramma kunnen ze daarom instaan voor goede resultaten.

Contact