Onze visie op leren

Iedereen leert op zijn eigen manier. Wij geloven dat uw taaltraining het meeste effect heeft als u leert op een manier die bij u past, met materiaal dat voor u relevant is. Elke taaltraining bij Language Partners wordt daarom op maat samengesteld. Bovendien zijn al onze trainingen gebaseerd op ‘het nieuwe leren’: leren op een manier die aansluit bij uw leerstijl en leerdoelen. Zowel offline als online, of een combinatie van die twee.

Bij Language Partners kiest u uit verschillende trainingsvormen:

  1. Face-to-face met de trainer, individueel of in een groep
  2. Blended Learning: een mix van formele training en online leren
  3. E-learning: volledig online

Leren wat ú wilt leren

Maatwerk in leren stopt niet bij de keuze van een trainingsvorm. Iedere les – online of offline – wordt op maat gemaakt op basis van uw niveau en persoonlijke of bedrijfsdoelen. Want ook dat is het nieuwe leren: u stuurt zelf uw eigen leerproces. Samen werken we zo aan het best mogelijke resultaat van uw taaltraining.

Formeel en informeel leren

Volgens het 70:20:10 principe van Charles Jennings leren we 70% in de praktijk, 20% door feedback en coaching en 10% door training. Formele training vormt dus maar een klein onderdeel van het leerproces, dat ook buiten het leslokaal doorgaat. Al onze trainingen zijn daarom praktijkgericht en interactief: vormgegeven aan de hand van taalsituaties uit uw dagelijkse praktijk. Het resultaat? Uw nieuwe kennis is direct inzetbaar op de werkvloer.

Altijd binnen handbereik

Ons virtuele leerplatform Language Partners Online is altijd en overal beschikbaar. Ook wanneer u kiest voor online leren, is de lesstof speciaal voor u geselecteerd. U leert wat u wilt, waar en wanneer het u uitkomt. Bovendien zorgt onze Refresher ervoor dat u uw kennis op peil houdt, ook na afloop van de training. Zo haalt u het maximale uit uw taalcursus.