My LPOnline

Over Language Partners

Language Partners verzorgt zakelijke taalcursussen op maat in 52 talen: incompany of op een van onze locaties door heel Nederland en in Europa.

De geschiedenis van Language Partners gaat terug naar 1969, waar het begon als ITA (Instituut voor Talenonderwijs Amsterdam). Verschillende fusies, met onder andere Eurolinguist, Feedback Talen en Capital Language Services, zorgden ervoor dat wij onze locaties én specifieke expertises steeds verder hebben uitgebreid.

Met 50 jaar ervaring op zak blijven wij streven naar vernieuwing en kwaliteit. We werken continu aan verbetering van onze trainingstrajecten en procedures, zodat we u op elk vlak het beste kunnen bieden.

100% maatwerk, ook online

Maatwerk is onze specialiteit. Elke cursus wordt vormgegeven op basis van uw wensen: individueel of groepscursus, incompany of op een van onze locaties binnen of buiten Nederland en face-to-face, online of een combinatie daarvan. Behalve de vorm, wordt ook de inhoud van de training toegespitst op uw niveau, branche en leerdoelen.

Leren met maximaal resultaat

Iedereen leert op zijn eigen manier. Wij geloven dat uw taalcursus het meeste rendement oplevert als u leert op een manier die bij u past, met materiaal dat voor u relevant is. En als u leert met plezier. Want alleen dan haalt u het beste uit uw taalcursus.

Innovatie in leren met Language Partners Online

Een combinatie van face-to-facelessen en online sessies of zelfs volledig online een taal leren? Dat kan in onze online leeromgeving Language Partners Online. Ook wanneer u kiest voor online leren, passen wij de inhoud aan op uw niveau en leerdoelen. Zo leert u wat u wilt, waar en wanneer het u uitkomt.

Ervaren trainers opgeleid aan de Language Partners Academy

Onze trainers vormen een enthousiast en veelzijdig team van ervaren professionals. Zij zijn veelal native speakers, gedreven om hun moedertaal op anderen over te brengen. Alle trainers worden getraind aan onze eigen Language Partners Academy. Daar volgen zij workshops op het gebied van didactiek, methodiek en branchekennis. Zo werken we structureel aan deskundigheidsbevordering en is de kennis van onze trainers altijd up-to-date.

De Key Account Approach: een passende aanpak

Met onze Key Account Approach spelen we in op specifieke wensen van klanten en werken we efficiënt aan bijzondere of grote projecten. Waar nodig passen wij onze werkwijze aan op uw klantvraag. En we zorgen voor consistentie over de hele linie. Ons team van accountmanagers en projectcoördinatoren staat daarbij klaar om het gehele traject voor u in goede banen te leiden, van intake tot nazorg.

Bekijk ook onze referenties.

Locaties binnen en buiten Nederland

Met locaties door heel Nederland en in Europa is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Lees meer over Onze Partners.

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners