Inlog cursisten

Over Language Partners

Language Partners verzorgt zakelijke taalcursussen op maat in 52 talen. Dit doen we online, incompany of op een van onze locaties in Nederland en Europa.

De geschiedenis van Language Partners gaat terug naar 1969, waar het begon als ITA (Instituut voor Talenonderwijs Amsterdam). Verschillende fusies, met onder andere Eurolinguist, Feedback Talen, Capital Language Services en Interlingua, zorgden ervoor dat wij groeiden en onze expertises steeds verder hebben uitgebreid.

Met inmiddels 50 jaar ervaring blijven wij streven naar vernieuwing en kwaliteit. We werken continu aan verbetering van onze trainingen en procedures, zodat we onze klanten op elk vlak het beste kunnen bieden.

100% maatwerk, ook online

Maatwerk is onze specialiteit. Elke cursus wordt vormgegeven op basis van jouw wensen: individueel of groepscursus, incompany of op een van onze locaties binnen of buiten Nederland en face-to-face, online of een combinatie daarvan. Behalve de vorm, wordt ook de inhoud van de training toegespitst op jouw niveau, branche en leerdoelen.

Leren met maximaal resultaat

Iedereen leert op zijn eigen manier. Wij geloven dat jouw taalcursus het meeste rendement oplevert als je leert op een manier die bij jou past, met materiaal dat voor jou relevant is. En als je leert met plezier. Want alleen dan haal je het beste uit jouw taalcursus.

Innovatie in leren

Een combinatie van face-to-facelessen en online sessies of liever volledig online een taal leren? Dat kan via ons Social Learning platform. Ook wanneer je kiest voor online leren, passen wij de inhoud van een cursus aan op jouw niveau en werkcontext. Zo leer je wat voor jou relevant is, waar en wanneer het jou uitkomt.

Lees meer over social learning in onze visie op leren.

Ervaren trainers opgeleid aan de Language Partners Academy

Onze trainers vormen een enthousiast en veelzijdig team van ervaren professionals. Zij zijn veelal native speakers, gedreven om hun moedertaal op cursisten over te brengen. Alle trainers worden getraind aan onze eigen Language Partners Academy. Daar volgen zij workshops op het gebied van didactiek, methodiek en branchekennis. Zo werken we structureel aan deskundigheidsbevordering en is de kennis van onze trainers altijd up-to-date.

De Key Account Approach: een passende aanpak

Met onze Key Account Approach spelen we in op specifieke wensen van klanten en werken we efficiënt aan bijzondere of grote projecten. Waar nodig passen wij onze werkwijze aan op jouw klantvraag. En we zorgen voor consistentie over de hele linie. Ons team van accountmanagers en projectcoördinatoren staat daarbij klaar om het volledige traject voor jou in goede banen te leiden, van intake tot nazorg.

Bekijk ook onze referenties.

Locaties binnen en buiten Nederland

Met locaties door heel Nederland en in Europa is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Bekijk onze locaties in Nederland op de contactpagina. Over internationale mogelijkheden kun je meer lezen via Onze Partners.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners