My LPOnline

Onze visie op leren

Iedereen leert op zijn eigen manier. Wij geloven dat uw taaltraining het meeste effect heeft als u leert met plezier en op een manier die bij u past. Dit leidt tot zelfvertrouwen bij het toepassen van de taal en daarmee tot het beste rendement op uw taaltraining.

Al onze trainingen zijn gebaseerd op het nieuwe leren: leren op een manier die aansluit bij uw leerstijl en waarbij u zelf richting geeft aan de training. Zowel offline als online, of een combinatie van die twee.

Leren wat ú wilt leren

Iedere les – online of offline – wordt op maat gemaakt op basis van uw niveau en persoonlijke of bedrijfsdoelen. U stuurt zelf uw eigen leerproces. Samen werken we zo aan het best mogelijke resultaat van uw taaltraining.

Formeel en informeel leren

Volgens het 70:20:10 principe van Charles Jennings leren we 70% in de praktijk, 20% door feedback en coaching en 10% door training. Formele training vormt dus maar een klein onderdeel van het leerproces, dat ook buiten het leslokaal doorgaat. Al onze trainingen zijn daarom praktijkgericht en interactief: vormgegeven aan de hand van taalsituaties uit uw dagelijkse praktijk.

Altijd binnen handbereik

Ons virtuele leerplatform Language Partners Online is altijd en overal beschikbaar. Ook wanneer u kiest voor online leren, is de lesstof speciaal voor u geselecteerd. U leert wat u wilt, waar en wanneer het u uitkomt. Bovendien zorgt onze Refresher ervoor dat u uw kennis op peil houdt, ook na afloop van de training. Zo haalt u het maximale uit uw taalcursus.

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners