Keurmerken en certificeringen

Onze professionaliteit is erkend

Keurmerken zijn een waarborg voor kwaliteit. Language Partners is er trots op dat onze taaltrainingen erkend zijn door veel toonaangevende instanties. De eisen zijn hoog en de controles streng. Dat houdt Language Partners scherp en geeft onze klanten het geruststellende gevoel taaltraining te krijgen van erkende professionals. Heeft u een nadere vraag over certificering? Stel hem hier aan onze accountmanagers.


Beste Opleider van Nederland 2015Beste Opleider van Nederland 2015

Language Partners is bij de Beste Opleiders van Nederland 2015 verkiezing uitgeroepen tot Beste Kleine Opleider van Nederland 2015 in de categorie Taal. De prijs is een initiatief van boekingsplatform Springest.


ISO 9001:2015Certiked ISO

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Language Partners voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2015 norm.


Cedeo: onmisbaar voor een HR Dienstverlener

logobottomCedeo is de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt. Zowel maatwerk bedrijfsopleidingen als open bedrijfsopleidingen worden door Cedeo streng gecontroleerd. Elke twee jaar voert  Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek uit onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector. Op basis van die resultaten worden bedrijven gecertificeerd.


KNB Koninklijk Notariële Beroepsorganisatielogo-knb

De KNB heeft de juridische taaltrainingen van Language Partners erkend. Het volgen van deze taaltrainingen levert opleidingspunten op voor de permanente educatie.


NOVANOvA De Nederlandse Orde van Advocaten

Advocaten verdienen opleidingspunten als zij een juridische taaltraining bij Language Partners volgen. Language Partners is al vele jaren een NOvA-erkend opleidingsinstituut.


NRTO, de Nederlandse Raad voor training en opleiding.

NRTO_keurmerkLanguage Partners bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Language Partners voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Lees hier de Algemene Voorwaarden NRTO>>

Lees hier de NRTO gedragscode>>


EcoVadis

EcovadisLanguage Partners is door het wereldwijde onafhankelijke en objectieve bureau EcoVadis bekroond met een ‘Zilver’ duurzaamheidscertificaat. Dit betekent dat Language Partners voortreffelijk heeft gescoord op de criteria waar EcoVadis op evalueert, onder andere: beleid, initiatieven, maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling, milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handelspraktijken en consumentenbescherming. EcoVadis beoordeelt organisaties uit 95 landen en 150 bedrijfstakken.


Contact