Inlog cursisten

De Refresher

Optimaal resultaat van jouw taaltraining

De Refresher is onderdeel van elke blendedlearning-training op Language Partners Online. Met de Refresher houdt je jouw kennis op peil door na afloop van de training de lesstof te herhalen.

Herhalen = beter onthouden

Door de lesstof op vaste momenten te herhalen, onthoud je de stof beterMet de Refresher ontvang je notificaties om nogmaals met de stof te oefenen, nét voordat jouw kennis wegzakt. Het resultaat: meer profijt van de taaltraining.

refresher - blended learning

 1. Een taal leren met Language Partners Online

Met blended learning worden jouw face-to-face-trainingen aangevuld met online taaltraining op ons platform Language Partners Online. Zo leer je wat jij wilt, waar en wanneer het jou uitkomt.

Refresher 2 blended learning

 2. Extra oefenen op basis van jouw resultaten

Op basis van jouw resultaten selecteren wij oefeningen bij onderwerpen die je nog niet volledig beheerst. Zo blijf je efficiënt werken aan jouw taalkennis – tijdens én na afronding van de training.

Refresher 3 blended learning

3. Wekelijkse notificaties om jouw kennis op peil te houden

Onze Refresher software berekent per onderwerp wanneer het tijd is de stof te herhalen. Wekelijks ontvang je een notificatie met speciaal voor jou geselecteerde oefeningen op ons platform. Tot 7 maanden na de training.

Elk deel van het leerproces gedekt

Online leren maakt het mogelijk om te leren waar en wanneer het jou uitkomt. Jouw leerproces is niet alleen afhankelijk van de inhoud van de face-to-facelessen, maar gaat verder buiten het leslokaal. Voorafgaand aan de training kun je bijvoorbeeld al starten met e-learning (pre-course). Onze Refresher zorgt ervoor dat je ook na de training actief bezig blijft met de lesstof. In plaats van dat de stof wegzakt, blijft jouw kennis op peil. Zo haal je het maximale uit de taaltraining.

Leercurve Refresher

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners