My LPOnline

De Refresher

Optimaal resultaat van uw taaltraining

De Refresher is onderdeel van elke blendedlearning-training op Language Partners Online. Met de Refresher houdt u uw kennis op peil door na afloop van de training de lesstof te herhalen.

Herhalen = beter onthouden

Door de lesstof op vaste momenten te herhalen, onthoudt u de stof beterMet de Refresher ontvangt u notificaties om nogmaals met de stof te oefenen, nét voordat uw kennis wegzakt. Het resultaat: meer profijt van uw taaltraining.

refresher - blended learning

 1. Een taal leren met Language Partners Online

Met blended learning worden uw face-to-face-trainingen aangevuld met online taaltraining op ons platform Language Partners Online. Zo leert u wat u wilt, waar en wanneer het u uitkomt.

Refresher 2 blended learning

 2. Extra oefenen op basis van uw resultaten

Op basis van uw resultaten selecteren wij oefeningen bij onderwerpen die u nog niet volledig beheerst. Zo blijft u efficiënt werken aan uw taalkennis – tijdens én na afronding van uw training.

Refresher 3 blended learning

3. Wekelijkse notificaties om uw kennis op peil te houden

Onze Refresher software berekent per onderwerp wanneer het tijd is de stof te herhalen. Wekelijks ontvangt u een notificatie met speciaal voor u geselecteerde oefeningen op ons platform. Tot 7 maanden na de training.

Elk deel van het leerproces gedekt

Online leren maakt het mogelijk om te leren waar en wanneer het u uitkomt. Uw leerproces is niet alleen afhankelijk van de inhoud van de face-to-facelessen, maar gaat verder buiten het leslokaal. Voorafgaand aan de training kunt u bijvoorbeeld al starten met e-learning (pre-course). Onze Refresher zorgt ervoor dat u ook na de training actief bezig blijft met de lesstof. In plaats van dat de stof wegzakt, blijft uw kennis op peil. Zo haalt u het maximale uit uw taaltraining.

Leercurve Refresher

Wilt u meer informatie?
We helpen u graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners