Test snel het taalniveau van uw medewerkers

Hoe toetst u of een kandidaat werkelijk een goede beheersing heeft van de Engelse, Franse of Duitse taal? Hoe goed is de schrijf- en spreekvaardigheid in het Nederlands? Dit zijn vragen die HR-managers zich vaak stellen bij sollicitatieprocedures.

Language Partners biedt verschillende taaltesten aan. Hiermee kunt u nauwkeurig en objectief de taalvaardigheden van uw sollicitanten of medewerkers vaststellen. Deze testen zijn ook geschikt om uw eigen niveau te bepalen als voorbereiding op een taaltraining. Alle taaltesten drukken het resultaat uit in termen van het Common European Framework of Reference for Languages (CEF).

Onze taaltesten:

Online adaptieve taaltest

Deze taaltest maakt gebruik van een adaptief systeem. Alle kandidaten starten op een passend niveau: beginners of gevorderden. Tijdens de test selecteert het systeem nieuwe vragen op basis van de juistheid van de gegeven antwoorden. De moeilijkheidsgraad wordt zo verhoogd of verlaagd.

alles over de adaptieve taaltest >


Cambridge examens

Werkgevers eisen tegenwoordig onomstotelijke bewijzen van kwaliteit. De taalexamens van de Cambridge University zijn daarvoor de nieuwe, wereldwijde norm. Het is de ISO 9000 voor de beheersing van de Engelse taal. Nu nog een ‘pre’, naar verwachting binnen enkele jaren een ‘must’.

alles over de Cambridge exams >