Cambridge examens

Cambridge English Certificate

Internationale erkenning voor uw taaltraining Engels

Sluit uw taaltraining Engels af met een wereldwijd erkend examen. Het Cambridge English Certificate van de Cambridge University, de kroon op uw taaltraining. Language Partners organiseert speciale taaltrainingen als voorbereiding op dit internationaal erkende examen dat door de British Council wordt afgenomen. U heeft de keuze uit:

Alles over de cursussen Cambridge English >


Wereldwijd erkend

Steeds meer internationale bedrijven en instellingen vragen naar de wereldwijd erkende taaldiploma’s van Cambridge University. Ook in Nederland groeit de populariteit snel van deze nieuwe norm in taalbeheersing. Nu nog op vrijwillige basis, maar binnen enkele jaren een must voor elke professional in Legal, Financial of Business English.  Met deze examens hoeft een werkgever zelf geen taaltest meer bij kandidaten af te nemen.


Officieel Cambridge English Exam Preparation Centre

Language Partners is een officieel Cambridge English Exam Preparation Centre. De taaltrainers van Language Partners kunnen u voorbereiden op het volgende examen:

Cambridge BEC – Business English Certificate

BEC is een serie van drie examenniveaus, specifiek ontworpen om uw Engelse taalvaardigheid op de werkvloer te testen.

  1. BEC Higher (niveau C1)
  2. BEC Vantage (niveau B2)
  3. BEC Preliminary (niveau B1)

Werk nu alvast aan uw internationale carrière

De Cambridge-examens zijn een uitstekende opstap naar een internationale carrière. De accountmanagers van Language Partners informeren u graag over de inhoud van onze speciale Cambridge-trainingen.

Meer informatie