Taleninstituut Den Haag

Een taalcursus in Den Haag kunt u volgen bij Language Partners. Language Partners biedt zakelijke taaltrainingen in 52 talen in Den Haag.

Taalcursus Den Haag – maatwerk

Wilt u een taal leren en bent u op zoek naar een training die specifiek rekening houdt met uw persoonlijke leerdoelen, niveau, werksituatie en agenda? Dan zijn onze maatwerktrainingen uitermate geschikt. De taaltrainers van Language Partners zijn namelijk meer dan native speakers. Zij kennen ook de taal en cultuur van uw branche.

Blended learning

Wissel online leren af met face-to-facesessies in een blended-learningtraject. Meer resultaat door focus en flexibiliteit. Onze virtuele leeromgeving is online en 24/7 overal ter wereld toegankelijk.

Van Dale Taaltrainingen – open inschrijving

Uw zakelijke taalkennis Nederlands of Engels opfrissen en verbeteren in 1-3 cursusdagen? Dat kan met de Van Dale Taaltrainingen. Praktijkgerichte groepstrainingen gericht op specifieke vaardigheden die u direct in uw dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen.

Advies

De accountmanagers van Language Partners helpen u graag om de training samen te stellen die het best bij uw opleidingsvraag past. Bel 0900 1234565.