Inlog cursisten

Crash Course zakelijk Duits

Communiceer je voor je werk regelmatig in het Duits? Maar gaat dat niet zo vloeiend als je zou willen? Met deze crash course fris je in 5 weken jouw Duitse taalkennis op. In deze individuele, online cursus ga je samen de trainer aan de slag met de vaardigheden waar jij aan wilt werken. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor interactieve en praktijkgerichte oefeningen. Geen droge grammatica en rijtjes leren dus, maar praktische taalvaardigheid waar je direct iets mee kunt. Afgestemd op jouw niveau en leerdoelen.

Individuele opfriscursus
Maatwerk, afgestemd op jouw niveau en leerdoelen
15 uur training (10 uur met trainer + 5 uur e-learning)
Volledig online: virtual classroom & e-learning
Planning op basis van beschikbaarheid.

Flexibel & online

Deze cursus is online. In de virtual classroom werk je samen met de trainer aan het verbeteren van jouw Duits. Daarbij is veel ruimte voor spreek- en luistervaardigheid. Daarnaast werk je op ons online platform zelfstandig aan woordenschat en grammatica. Zo werk je in jouw eigen tempo aan e-learning, waar en wanneer het jou uitkomt.

Duits op jouw niveau

Wil je bijzondere aandacht besteden aan bepaalde onderwerpen of vaardigheden? Dan passen we de training daarop aan. Jouw wensen en leerdoelen staan in deze crash course centraal. Zodat jij straks met meer zelfvertrouwen Duits spreekt.

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • Altijd maatwerk, ook online
  • Ervaren trainers met kennis van jouw branche
  • Training online, face-to-face of een combinatie
  • Inclusief innovatief social learning platform

Volg Language Partners


My LPOnline