My LPOnline

Cursus Zakelijk Engels

Een cursus Zakelijk Engels helpt u om effectiever en met meer zelfvertrouwen te communiceren in een internationale, zakelijke omgeving. Of u nu betere e-mails wilt schrijven, vloeiender wilt presenteren of u wilt richten op netwerken in het Engels; wij passen de cursus Zakelijk Engels aan op uw leerdoelen. Ook uw branche, functie en leerstijl nemen we daarin mee. Zo is uw training altijd praktijkgericht. En behaalt u het beste resultaat. 

Maatwerkcursus - op locatie of incompany
Face-to-face, e-learning of blended learning
Duur in overleg - ook mogelijk als intensieve spoedcursus
Individueel of als groepstraining mogelijk
Prijs is afhankelijk van trainingsduur en -vorm
9,3 gemiddeld beoordeeld via Springest

Zakelijk Engels op maat

Onze training Zakelijk Engels wordt op maat voor u samengesteld. Dat betekent dat wij de inhoud aanpassen op uw niveau, leerdoelen en werkomgeving. Ook de trainingsvorm en planning bepalen we in overleg met u. Incompany of bij ons op locatie.

Vaardigheden

In onze maatwerktrainingen focust u op de vaardigheden die u wilt verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Presenteren in het Engels
  • Formele Engelse e-mails schrijven
  • Vloeiender spreken
  • Rapporteren

Meer weten over deze training? Neem contact met ons ons op.

Waarom Language Partners?

  • Trainingen op maat
  • Online, offline of blended learning
  • Leren op een manier die bij u past
  • Kennis van uw branche
  • Trainers opgeleid aan de Language Partners Academy
Bellen Chatten Offerte

Ontmoet onze trainers

Onze taaltrainers Engels zijn veelal native speakers. Uw trainer wordt door ons getraind op de Language Partners Academy. Een selectie van onze trainers:

Ashley

Meer info

Virginia

Meer info

Ralf

Meer info

Alma

Meer info

Daniel

Meer info

Ervaringen Cursus Zakelijk Engels

via springest.nl

franko van lankvelt

8

training wordt afgestemd op het niveau van de student. Dat is het belangrijkst. De trainer houdt continue de vinger aan de pols of je voldoende vorderingen maakt. Mijn collega's merkten echt dat mijn engels fors verbeterd was.

Wilbert Nieuwendijk

8

Goede 1 op 1 training, die op maat wordt gemaakt en ook bijgestuurd kon worden tijdens de lesperiode. Optimaal maatwerk dus!Locatie in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Sharda Jacobino

10

een training op maat voor als je snel en resultaten wilt zien. Echt een aanrader! gedurende de training hebben we het programma enkele keren bijgesteld zodat het ook echt precies liep zoals ik in gedachten had.

Mohammed Chourti

10

De training was boven verwachting.
Ik had graag nog iets langer de training moeten volgen om de engelse taal beter te behersen. Ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van Language Partners om bij te blijven.

Hans Beijersbergen

8

Professionele opzet , van intake tot aangeboden training. Communicatie gedurende de training met als aanvulling grammaticale correcties. Heeft mij voor een groot deel afgeholpen van mijn angst om in het openbaar Engels te spreken. Zeer kundige trainster die ruimte geeft om samen invulling te geven aan de trainingsuren. Daarbij wordt zicht gehouden op het totale leerpakket. Fijne leerperiode gehad.

Rosalie Klick

10

Ik heb een op een les gehad bij language partners en dit is mij enorm goed bevallen. Er werd echt ruim de tijd genomen om te ontdekken waar we aan moesten werken. De trainster was altijd goed voorbereid en geduldig als ik het niet begreep. Voordat ik gebruik ging maken voor de training maakte ik veel fouten waardoor ik altijd onvoldoende scoorden maar na de training ben ik gestegen naar een 8.1! Ik ben enorm enthousiast en raad dit zeker aan iedereen aan!

charles van rossum

10

De hele training was in een woord perfect. Fijn om alles wat ik vroeger op school heb geleerd weer de revue te laten passeren. En
wat een fijne trainer. Stuk voor stuk kwam alles weer boven. Ik heb ook veel nieuwe dingen geleerd.
Ik ben ook zeer te speken over trainer Annetje haar aanpak en begeleiding. Ze is ter zake zeer kundig en weet het allemaal ook
nog eens goed en helder uit te leggen en voorbeelden te laten zien. Ook steekt ze enorm veel effords in het verdiepen
in de klant - mij in dit geval - zo dat mijn cursus wel heel persoonlijk op maat gesneden werd. De testcase was een week vakantie in Londen. Het ging me reuze goed af.

Stefan

10

Very good experience with my teacher, the grammar and the vocab is very useful in the combination with my work! The 2,5 hrs individual lessons were for me the perfect way to improve my English skills.

Anoniem

10

De ideale combinatie van grammaticale theorie en toepassing in gesprekken met de trainer maakte dat deze training perfect toegesneden was op mijn persoonlijke behoefte. Een absolute aanrader voor iedereen die veel Engels spreekt en dat op niveau wil doen.

Volg Language Partners


My LPOnline