Inlog cursisten

Open training Zakelijk Nederlands

Wil je online Nederlands leren samen met medecursisten? Dat kan met de open groepstraining Zakelijk Nederlands. Deze training is ook geschikt voor mensen waarvan Nederlands niet hun moedertaal of eerste taal is. Samen met de trainer en medecursisten ga je aan de slag met verschillende thema's uit het zakelijk en professionele leven. Door aan de slag te gaan met relevante onderwerpen, kun je je Nederlands snel gebruiken in de praktijk. Tussen de sessies door leer je zelfstandig en met medecursisten verder op ons online platform. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Deze training is alleen mogelijk met het STAP budget en wordt gegeven vanaf A2 niveau. Je niveau wordt bepaald door een taaltest vooraf. Deze training is niet geschikt als inburgeringscursus. Het doel is om minimaal B1-niveau te behalen aan het einde van de cursus.

Online training met open inschrijving. Uitsluitend met STAP budget
5 tot 8 deelnemers
9 weken (1 uur kick-off sessie,
8 uur virtual classroom training &
6 uur mentoring)
e-learning + virtual classroom + social learning
Planning op basis van beschikbaarheid.

Interactief online leren

In deze online cursus Nederlands volg je lessen in de virtual classroom. Dit combineer je met e-learning én persoonlijke coaching. Zo leer je van een ervaren trainer, maar ga je ook zelfstandig en met medecursisten aan de slag op ons platform. Kortom:
  • Flexibel, online leren
  • Kleine groepen met cursisten op hetzelfde niveau
  • Leren van elkaar tijdens de les of op het platform
  • Interactief en praktijkgericht

Het beste resultaat

Door 9 weken intensief met de taal bezig te zijn, verbeter je snel je taalvaardigheid. De cursus bestaat uit verschillende thema's rondom het zakelijke leven, inclusief de grammatica en vocabulaire die daarbij hoort. Praktijkgerichte oefeningen staan centraal, net als het leren met én van medecursisten. Dit doe je bijvoorbeeld door te reageren op elkaars opdrachten. Zowel in de lessen als op ons Social Learning platform. De combinatie van verschillende leervormen zorgt voor een interactieve en afwisselende training. En levert bovendien het beste resultaat op!

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • Altijd maatwerk, ook online
  • Ervaren trainers met kennis van jouw branche
  • Training online, face-to-face of een combinatie
  • Inclusief innovatief social learning platform

Ontmoet onze trainers

Deze online cursus Nederlands voor anderstaligen wordt verzorgd door:

Evelien

Meer info

Feykje

Meer info

Volg Language Partners


My LPOnline