My LPOnline

Zakelijk Engels: samenwerken op afstand

Steeds meer bedrijven schakelen over op werken op afstand of werken met remote teams – ook los van de coronamaatregelen. Meer dan ooit verloopt communicatie via telefoon, e-mail of digitale (video)meetings. Nu we elkaar minder zien is heldere communicatie des te belangrijker. Hoe pak je dat aan in een internationale werkomgeving? Deze online crash course Zakelijk Engels is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel op afstand werken in organisaties waar Engels de voertaal is. Zodat jij straks efficiënter communiceert met je collega’s en zakenrelaties.

Volledig online: virtual classroom en e-learning
1-op-1 sessies met een trainer gecombineerd met e-learning
10 uur training (sessies van 2 uur) in de virtual classroom
Individuele cursus. Ook als groepscursus op aanvraag.
€ 995

Inhoud van de training

Wil je bijzondere aandacht besteden aan bepaalde onderwerpen of vaardigheden? Maatwerk is onze specialiteit. Ook binnen dit thema zetten we daarom jouw wensen en leerdoelen centraal. Aan bod komt in ieder geval:
  • Tips & tricks voor effectievere digitale meetings in het Engels
  • Werken met conferencing tools
  • Taalgebruik bij communicatie op afstand
  • Telefoneren in het Engels
  • E-mails en korte berichten schrijven 

Persoonlijke coaching in de virtual classroom

In de virtual classroom geeft de trainer 'live' les via de webcam. De tool biedt veel mogelijkheden om de les zo effectief mogelijk te maken, zoals chatten, online aantekeningen maken, bestanden delen of het gebruik van een whiteboard.

Daarnaast werk je op ons online platform zelfstandig aan woordenschat en grammatica, bijvoorbeeld met oefeningen, quizzes en een glossary. Zo kun je in jouw eigen tempo aan de slag met e-learning op maat, aansluitend op jouw specifieke aandachtspunten.

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • Altijd maatwerk, ook online
  • Ervaren trainers met kennis van jouw branche
  • Training online, face-to-face of een combinatie
  • Inclusief innovatief social learning platform

Online leren in tijden van corona

Onze trainster Hélène gaf haar trainingen de afgelopen tijd online. Ze schreef een blog over haar ervaringen en waarom je juist nu door moet gaan met leren. Want waar vóór corona het leren van een vreemde taal noodzakelijk was voor het werk, is daar nu natuurlijk niets aan veranderd. Online gaan de trainingen gewoon door, met wat kleine aanpassingen hier en daar. Presentaties werden vervangen door vlogs en Franse spreekvaardigheid werd geoefend met een room tour. Lees de blog.

Volg Language Partners


My LPOnline