My LPOnline

Online crash course Zakelijk Engels

Steeds meer bedrijven schakelen over op werken op afstand of werken met remote teams – ook los van de coronamaatregelen. Meer dan ooit verloopt communicatie via telefoon, e-mail of digitale (video)meetings. Nu we elkaar minder zien is heldere communicatie des te belangrijker. Hoe pak je dat aan in een internationale werkomgeving? Deze online crash course Zakelijk Engels: effectief (samen)werken op afstand is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel op afstand werken in organisaties waar Engels de voertaal is. Zodat u straks efficiënter communiceert met uw collega’s en zakenrelaties.

Online cursus in de virtual classroom op LPOnline
1-op-1 sessies met een trainer gecombineerd met e-learning
10 uur training (sessies van 2 uur) in de virtual classroom
Individuele cursus. Ook als groepscursus op aanvraag.
€ 995

Inhoud van de training

Wilt u bijzondere aandacht besteden aan bepaalde onderwerpen of vaardigheden? Maatwerk is onze specialiteit. Ook binnen dit thema zetten we daarom uw wensen en leerdoelen centraal. Aan bod komt in ieder geval:
  • Tips & tricks voor effectievere digitale meetings in het Engels
  • Werken met conferencing tools
  • Taalgebruik bij communicatie op afstand
  • Telefoneren in het Engels
  • E-mails en korte berichten schrijven 

Persoonlijke coaching in de virtual classroom

In de virtual classroom geeft de trainer 'live' les via de webcam. De tool biedt veel mogelijkheden om de les zo effectief mogelijk te maken, zoals chatten, online aantekeningen maken, bestanden delen of het gebruik van een whiteboard.

Daarnaast werkt u op ons platform LPOnline zelfstandig aan woordenschat en grammatica, bijvoorbeeld met oefeningen, quizzes en een glossary. Zo kunt u in uw eigen tempo aan de slag met e-learning op maat, aansluitend op uw specifieke aandachtspunten.

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • 100% maatwerk - ook online
  • Face-to-face-training of blended learning
  • Ervaren trainers, opgeleid aan onze Language Partners Academy
  • Kennis van uw branche

Taaltraining in tijden van corona

Trainster Hélène gaf haar trainingen de afgelopen weken online. Ze schreef een blog over haar ervaringen en waarom u juist nu door moet gaan met leren. Want waar vóór corona het leren van een vreemde taal noodzakelijk was voor het werk, is daar nu niets aan veranderd. Online gaan de trainingen gewoon door, met wat kleine aanpassingen hier en daar. Presentaties werden vervangen door vlogs en Franse spreekvaardigheid werd geoefend met een room tour. Lees de blog.

Volg Language Partners


My LPOnline