Inlog cursisten

Crash Course Zakelijk Engels

Meer dan ooit verloopt communicatie via telefoon, e-mail of digitale (video)meetings. Nu we elkaar minder zien is heldere communicatie des te belangrijker, zeker als dat in een vreemde taal gebeurt. Werk je in een internationale omgeving en wil je effectiever communiceren in het Engels? Deze online crash course Zakelijk Engels is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel op afstand werken in organisaties waar Engels de voertaal is. Zodat jij straks efficiënter samenwerkt met je collega’s en zakenrelaties.

Deze training is ook mogelijk met het STAP budget en wordt dan gegeven vanaf A2 niveau. Je niveau wordt bepaald door een taaltest vooraf. Het doel is om minimaal B1-niveau te behalen aan het einde van de cursus.

Individuele cursus Engels
Maatwerk, afgestemd op jouw niveau en leerdoelen
15 uur training (10 uur met trainer + 5 uur e-learning)
Volledig online
Planning op basis van beschikbaarheid.

Inhoud van deze crash course Engels

Wil je bijzondere aandacht besteden aan bepaalde onderwerpen of vaardigheden? Loop je ergens tegenaan tijdens jouw dagelijkse werk? Dan passen we de training daarop aan. Maatwerk is onze specialiteit. Daarom zetten we binnen deze crash course jouw wensen en leerdoelen centraal. Thema's die in deze training in ieder geval aan bod komen zijn:
  • Online vergaderen en overleggen
  • Telefoongesprekken voeren
  • E-mails en korte berichten schrijven 

Persoonlijke coaching in de virtual classroom

In de virtual classroom ga je samen met de trainer aan de slag om jouw Engels te verbeteren. In de lessen is er veel ruimte voor interactie en praktijkgerichte spreek- en luisteroefeningen.

Daarnaast werk je op ons online platform met oefeningen en quizzes zelfstandig aan woordenschat en grammatica. Zo werk je in jouw eigen tempo aan e-learning, aansluitend op jouw specifieke aandachtspunten en waar en wanneer het jou uitkomt.

Meer weten over deze training? Neem contact met ons op.

Waarom Language Partners?

  • 50 jaar ervaring
  • Altijd maatwerk, ook online
  • Ervaren trainers met kennis van jouw branche
  • Training online, face-to-face of een combinatie
  • Inclusief innovatief social learning platform

Online leren in tijden van corona

Onze trainster Hélène gaf haar trainingen de afgelopen tijd online. Ze schreef een blog over haar ervaringen en waarom je juist nu door moet gaan met leren. Want waar vóór corona het leren van een vreemde taal noodzakelijk was voor het werk, is daar nu natuurlijk niets aan veranderd. Online gaan de trainingen gewoon door, met wat kleine aanpassingen hier en daar. Presentaties werden vervangen door vlogs en Franse spreekvaardigheid werd geoefend met een room tour. Lees de blog.

Volg Language Partners


My LPOnline