Inlog cursisten

Training “How to collaborate in an international team?”

Ben jij je bewust van de invloed van cultuur op communicatiestijlen? Deze training helpt jou om de invloed van cultuur te herkennen en jouw eigen communicatie hier effectief op aan te passen.

De invloed van cultuur op communicatie

Mensen met diverse culturele achtergronden kunnen andere referentiekaders hebben. Soms uit dit zich duidelijk op de werkvloer: ze gedragen zich ‘onbekend’ (voor jou). Vaak ligt het minder aan de oppervlakte: emoties worden op een andere manier getoond, of juist niet, informatie wordt op onverwachte wijze verwerkt en feedback verkeerd geïnterpreteerd.

Deze training over interculturele communicatie gaat in op de invloed van cultuur op communicatie. Je leert diverse communicatiestijlen – gerelateerd aan cultuur – herkennen en interpreteren. Daardoor kun je jouw gesprekspartners straks beter lezen en begrijpen. Bovendien leer je hoe jij jouw eigen communicatie kunt aanpassen, zodat je effectiever en succesvoller relaties kunt opbouwen en onderhouden. Kortom: deze training helpt jou om effectiever samen te werken met mensen met een andere culturele achtergrond.

Deze training is interactief en sterk praktijkgericht. We moedigen je aan om ieder leerpunt uit de online training direct toe te passen op de werkvloer.

(Deze training wordt in het Engels gegeven)

Praktisch:

6 weken training
Indicatie werkdruk: 1,5 tot 3 uur per week.
Indicatie startdatum: begin december 2022

  • 1 uur kick-off sessie
  • 2 x 1 uur virtuele groepssessie
  • 9 uur online training: e-learning + social learning (sessies met je buddy)
  • Online feedback van je trainer

Voor deze training hebben de deelnemers een academisch denkniveau (≥ HBO) en een gemiddeld taalniveau Engels (≥B1) nodig.

Deze Social Learning training “How to collaborate in an international team?” kost €999.

Wil je meer informatie?
We helpen je graag!

088 - 02 88 000

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Volg Language Partners