Van Dale Taaltrainingen

Uw zakelijke taalgebruik onder controle

Van Dale Taaltrainingen – uw zakelijke taalgebruik onder controle. Language Partners verzorgt sinds 2010 samen met Van Dale de Van Dale Taaltrainingen. De Van Dale taaltrainingsprogramma’s zijn gezamenlijk ontwikkeld. De beste trainers en materialen zijn voor deze trainingen geselecteerd. Met de Van Dale Taaltrainingen bieden wij u de beste taalhulp om succesvoller en professioneler te communiceren. De Van Dale Taaltrainingen zijn trainingen met een vast programma en inhoud. De trainingen met open inschrijving vinden door het hele jaar heen plaats op diverse locaties.

Nederlands voor Nederlandstaligen (NT1)

De compacte en praktisch opgezette Van Dale Taaltrainingen Nederlands voor Nederlandstaligen (NT1) helpen u om uw Nederlandse schriftelijke en mondelinge taal- en communicatievaardigheden te verbeteren. Het is ook mogelijk om deze trainingen te volgen als maatwerktrainingen. Tijdens een maatwerktraining volgt u de cursus op uw eigen niveau, aan de hand van uw persoonlijke leerdoelen, werksituatie en op de door u gewenste locatie. Vraag een offerte aan voor een maatwerktraject.

Nederlands voor anderstalingen (NT2)

Met de Van Dale Taaltrainingen Nederlands voor anderstaligen (NT2) leert u door middel van een groepscursus effectiever communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands als tweede taal.

Zakelijk Engels

Bent u op zoek naar een groepstraining zakelijk Engels? Voor het maken van een professionele indruk in het Engels, zijn er de Van Dale Taaltrainingen Zakelijk Engels.

Van Dale trainingsagenda

Aanbod

Nederlands voor Nederlandstaligen (NT1):

Maatwerk en open inschrijving. Individuele trainingen en groepen. Gespreide planning of intensieve week.

Nederlands voor anderstaligen (NT2):

Zakelijk Engels:

Van Dale Maatwerktraining

Bent u op zoek naar een maatwerkprogramma dat speciaal voor u is samengesteld aan de hand van uw persoonlijke leerdoelen, agenda en werksituatie? Neem dan contact op met Language Partners voor een offerte op maat:

  1. Bel: 088 02 88 000
  2. Of vul dit formulier in.

Taaltrainers


Vrijwel al onze taaltrainers NT1, NT2 en Engels geven les in hun moedertaal. Het zijn dus ‘native speakers’ en beschikken over een didactische aantekening. Uw trainer wordt door ons regelmatig bijgeschoold op de Language Partners Academy.

Nico
Nico studeerde Nederlands in Amsterdam en was vervolgens 34 jaar leraar Nederlands in het voortgezet onderwijs. Sinds 10 jaar is Nico taaltrainer in het bedrijfsleven van zeer uiteenlopende cursisten: van ingenieurs tot expats en accountants. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring in de energiesector en de overheid. Nico is een geboren en getogen Hagenees, maar woont inmiddels alweer 40 jaar in Drenthe.
[Lees meer…]


Ralf
Ralf verzorgt sinds 2013 zakelijke taaltrainingen Engels voor Language Partners. Hij geeft les aan cursisten die werken in verschillende sectoren: financieel, energie, waterbeheer, accountancy, juridisch, bouw en de overheid.
[Lees meer…]

Virginia - Trainer Engels
Virginia
Onze trainer Virginia heeft in het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Australië gewerkt en is in 2005 naar Nederland verhuisd. Sinds 2010 geeft ze zakelijk en algemeen Engels en heeft ze veel praktijkervaring opgedaan door haar betrokkenheid bij verschillende onderwijsorganisaties en bedrijven.
[Lees meer…]

Ruth
Na enkele jaren in Italië gewoond en gewerkt te hebben, heeft onze Britse trainer zich in Nederland gevestigd, waar ze sinds 1998 Engels geeft. Sindsdien heeft Ruth lesgegeven aan studenten uit verschillende zakelijke gebieden, zoals financiën, HR, overheid en recht.
[Lees meer…]

Ashley
Ashley is een van de bijzondere trainers die Language Partners koestert. Ashley is creatief, bruist van de energie en is positief ingesteld. Ze stemt haar trainingen af op de specifieke eisen en behoeften van de studenten en gaat altijd voor het beste resultaat.
[Lees meer…]

David
David Watt is een creatieve en energieke trainer die zorgt voor dynamische lessen. Hij geeft al meer dan twintig jaar trainingen zakelijk Engels in Nederland, de Verenigde Staten en Spanje. Hij is zeer veelzijdig en stemt het lesmateriaal af op de behoeften en doelen van de studenten. David hanteert een communicatieve aanpak door ervoor te zorgen dat de studenten gemotiveerd en altijd actief bezig zijn door middel van praktische, taakgerichte activiteiten en rollenspellen.
[Lees meer…]

Daniel
Daniel is een jonge, professionele trainer die op systematische, geduldige en nauwgezette wijze lesgeeft en zeer goede feedback krijgt van zijn studenten. Zijn lessen zijn altijd goed voorbereid en gestructureerd. Hij is zowel binnen als buiten het klaslokaal een aimabel persoon.
[Lees meer…]

Jo
Ze bereidt haar lessen grondig voor en past zich aan de behoeften van de studenten aan door zich te richten op de disciplines die ze het hardst nodig hebben.
[Lees meer…]

Guy
Door zijn ervaring als acteur doet onze trainer een beroep op verschillende trainingsstijlen om de deelnemers op interactieve en zinvolle wijze te betrekken bij de trainingen. Bij effectieve communicatie gaat het net zo goed om de intentie, stijl, oprechtheid en persoonlijkheid als om het onder de knie hebben van de technische aspecten.
[Lees meer…]

Liz
Liz is geboren in het Verenigd Koninkrijk en startte haar carrière als advocaat gespecialiseerd in familierecht. In 2004 verhuisde ze naar Nederland en ging ze aan de slag als taaltrainer en vertaler. Liz geeft zowel individuele lessen als groepslessen. Haar studenten komen uit verschillende vakgebieden, maar Liz's favoriete vakgebied is juridisch Engels.
[Lees meer…]

Rina
Rina is geboren en getogen in Zuid-Afrika en studeerde Duits en Engels, Onderwijskunde en Taal- en Literatuurwetenschappen. Ze werkte in Zuid-Afrika 12 jaar als docent op een middelbare school en werkt inmiddels 5 jaar voor Language Partners. Rina heeft ervaring met het geven van trainingen Engels voor diverse sectoren: voedsel, financieel, petrochemie, energie en engineering.
[Lees meer…]

Aart Jan
Aart Jan (A-J) heeft al 20 jaar ervaring in het verzorgen van taaltrainingen voor vrijwel alle branches en functiegroepen: van kantinepersoneel en onderhoudstechnici tot verzekeraars en financieel managers. Hij is geboren in Zuid-Afrika en volgde een studie American Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ook studeerde A-J een jaar als Fulbright-student in Minneapolis, Minnesota.
[Lees meer…]

Beoordelingen

Springest beoordeling Van Dale