Zakelijke taaltrainingen

Voor professionals in het bedrijfsleven en bij de overheid

EvelienBent u een zakelijke professional? Zoekt u een cursus Engels? Bent u op zoek naar een effectieve taalles om goed te presenteren? Of wilt u het vakjargon ook in het Frans, Duits of Spaans leren spreken? Dan is Language Partners het juiste taleninstituut voor u. Bij ons geen schoolse aanpak, maar zakelijke, branchegerichte trainingen die in alle opzichten ‘always a pleasure’ zijn. Logisch. Alleen bij cursisten die met plezier een taal leren, beklijft de lesstof.

Maatwerk taaltrainingen: learn as you please

Uw taaltraining wordt samengesteld aan de hand van uw persoonlijke leerdoelen, taalniveau, uw werksituatie en leerstijl. Trainingen worden incompany gegeven of op een van onze vestigingen door heel Nederland of Europa. Kies voor de vorm die het beste bij u past: face-to-facesessies, online taaltrainingen of een combinatie daarvan met blended learning.

Offerte

Wilt u persoonlijk advies? >

Taalonderwijs in 52 talen

Taalonderwijs in 52 talen

Language Partners geeft zakelijke taaltrainingen in alle moderne talen zoals:

 1. Engels
 2. Nederlands als tweede taal (NT2)
 3. Nederlands voor Nederlandstaligen (NT1)
 4. Frans
 5. Duits
 6. Spaans
 7. Italiaans
 8. Portugees

In totaal bieden wij 52 talen aan, waaronder ook Chinees, Russisch, Zweeds, Japans en Arabisch.

Een taaltraining op elk niveau
De taaltrainingen van Language Partners volgt u op uw eigen niveau! Dit stellen wij vast aan de hand van een intakegesprek in de doeltaal, een taaltest en eventueel aanvullende (schrijf)test. Language Partners hanteert de niveauaanduidingen van het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR), dat samengesteld is door de Raad van Europa.

Bekijk het CEFR >

Intensiteit

Intensiteit

Voor elke zakelijke agenda heeft Language Partners een oplossing. Hoe hard wilt u en kunt u studeren? En wat is de beste antwoord op uw opleidingsvraag? Een intensieve week of een meer gespreid traject? Onze accountmanagers informeren u graag over alle mogelijkheden, van zeer intensieve spoedcursussen tot flexibele groepstrainingen of e-learning. Onze projectcoördinatoren stellen graag een passende training voor u samen.

Vraag een offerte aan

Vormen

Vormen

Language Partners biedt u optimale flexibiliteit in alle trainingsvormen:

 1. individuele lessen of een groepstraining;
 2. incompany of op een van onze trainingslocaties in Nederland of bij onze partners in het buitenland;
 3. een maatwerktraining, open inschrijving op een Van Dale cursus of liever een interactieve workshop?

Bij Language Partners scheppen we graag de ideale voorwaarden. Samen zoeken wij naar de trainingsvorm die het beste bij u past.

Persoonlijk advies?

Branches en thema's

Branches en thema’s

Taalonderwijs voor meer dan 20 branches

Language Partners is de taaltrainer van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid. Onze trainers zijn thuis in de wereld van de advocatuur, het bank- en verzekeringswezen en de energiesector. Zij zijn bekend met het dagelijkse taalgebruik van ruim 20 branches. Ook onze accountmanagers hebben praktische ervaring met kennis van minimaal 2 branches. Zij weten direct naar welk soort taaltraining u op zoek bent.

Gecertificeerd voor notarissen, advocaten en accountants

Language Partners beschikt over uitstekende referenties. De beroepsorganisaties van notarissen (KNB), advocaten (NOVA) en registeraccountants (NBA) hebben Language Partners gecertificeerd als erkend opleidingsinstituut. Het volgen van een juridische taaltraining van Language Partners levert opleidingspunten op volgens het systeem van de permanente educatie.

Thema’s. Taaltrainingen die uw vaardigheden vergroten.

De meeste cursisten hebben een specifiek doel om een taaltraining te volgen. U wilt een Engelse e-mail foutloos kunnen beantwoorden? Of vlot een Frans telefoongesprek voeren? Leren onderhandelen met Engelsen? Een presentatie in het Spaans geven? Language Partners kan het u allemaal leren. Van secretariële vaardigheden tot rapporteren. Van notuleren tot en met de small talk. U bepaalt zelf de thema’s die belangrijk voor u zijn.