Cursus Spaans

Spaans leren om beter zaken te doen

Spaans leren om beter zaken te doen

Spaans leren om beter zaken te doen

Het volgen van een taalcursus Spaans is een goede investering: vierhonderd miljoen mensen spreken Spaans. Midden- en Zuid-Amerika zijn al jaren booming. En ook het zakendoen met Spanje groeit nog steeds. Spaans leren is populair. De taaltrainers van Language Partners is het Espanol met de paplepel ingegoten. Zij maken u snel wegwijs in de Spaanse grammatica en werken aan uw woordenschat.

Onze zakelijke cursus Spaans gaat nog verder: u leert niet alleen de juiste Spaanse woorden en begrippen in het jargon van uw branche, maar ook de ongeschreven regels van een zakelijk gesprek en hoe om te gaan met de mañana mañana-mentaliteit of met officiële instanties. Kortom, de taaltrainers van  Language Partners leren u het Spaans waarmee u goede zaken kunt doen.

Vraag een offerte aan

Aanbod

Online cursus Spaans – Blended Learning

 1. Afwisseling van face-to-face-sessies en online Spaans leren
 2. 100% maatwerk – ook online!
 3. Onder begeleiding van een toptrainer

Alles over Blended Learning >


De meest gezochte trainingen Spaans:


Een taalcursus Spaans kunt u op vele manieren volgen:

 1. op elk niveau
 2. maatwerk: alleen of in een groep
 3. spoedcursus of verspreid over een aantal weken
 4. in-company of op één van onze vestigingen

Aanpak

Elke training begint met een gedegen intakeprocedure. Lees alles over aanmelden, intakes, evaluaties en certificaten in onze procedure.

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

Onze zakelijke taaltrainingen Spaans zijn maatwerktrainingen. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we een advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?

Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven

De prijs van uw maatwerktraining is dus afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groepscursus

Groepscursus Spaans

Wilt u een afdeling of meerdere afdelingen een groepstraining Spaans aanbieden, dan kan er een programma op maat worden samengesteld. In overleg met een van onze accountmanagers kunt u samen kijken naar een globale inhoud en de mogelijke trainingsvorm en –duur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Taal en cultuur

Taal- en Cultuurtraining

Werk je als ondernemer samen met Spaanse bedrijven of wil je starten op de internationale markt? Dan is kennis van de taal van je zakenpartners een goede start. Maar om professioneel zaken te doen is begrip van de cultuur en de gewoontes van je zakenpartner pas écht de sleutel tot succes. Daarom biedt Language Partners met partner Akteos een Taal- en Cultuurtraining. Deze training is de optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking.

Trainingsadvies?

Trainers

Trainers

Het Spaans is voor onze taaltrainers veelal hun moedertaal. Uw trainer wordt door ons regelmatig bijgeschoold op de Language Partners Academy.

Maak kennis met enkele van onze trainers Spaans

Lidia
Ze is een trainer die exact kan inschatten wat de cursist nodig heeft en past de lesmethode aan op wat bij de cursist past en waar hij of zij het meest behoefte aan heeft. Open communicatie en een goede sfeer staan bij deze trainer voorop in het leslokaal. Trainen met Lidia is Always a Pleasure!
[Lees meer…]

Carlos
Daarom is de combinatie van online en face-to-facetrainingen in zijn Spaanse lessen zo'n succes gebleken onder druk bezette professionals. Carlos is professioneel, flexibel en in staat om aan al uw behoeften te voldoen, ongeacht of u Spaans wilt leren om zakelijke of sociale redenen.
[Lees meer…]

José
José studeerde Spaanse Taal- en Letterkunde en behaalde daarnaast ook zijn eerstegraads onderwijsbevoegdheid/vakdidactiek. Hij is geboren in Cordoba, Spanje en heeft zowel ervaring in het regulier onderwijs (sinds 1990) als in zakelijke taaltrainingen (sinds 2000) in onder andere de commerciële sector, ontwikkelingshulp en defensie. Is heel goed in spoedcursussen spreekvaardigheid Spaans voor beginners.
[Lees meer…]

Patricia
Patricia is geboren en getogen in Lima, Peru en heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het verzorgen van trainingen zakelijk Spaans. Ze volgde de universitaire opleiding “Bachiller en Traducción e Interpretración y Ciencias de la Comunicación”. Haar cursisten zijn afkomstig van lokale en internationale bedrijven, internationale organisaties en overheidsinstanties.
[Lees meer…]

Ervaringen