Cursus Zakelijk Engels

Een cursus Engels op maat, afgestemd op uw wensen en leerdoelen

Zakelijke taaltraining Engels - 'Always a Pleasure'

Zakelijke taalcursus Engels

Met een zakelijke taalcursus Engels bij Language Partners werkt u aan de vaardigheden die u wilt verbeteren. In het Engels met flair kunnen onderhandelen of een overtuigende presentatie geven? Of juist werken aan het schrijven van heldere e-mails in het Engels? Wij stellen elke cursus op maat voor u samen, gebaseerd op uw wensen en leerdoelen. Zowel offline als online, of een combinatie van die twee.

Onze taaltrainers Engels zijn native speakers en kennen de taal van uw branche. Zo is uw zakelijke taalcursus altijd praktijkgericht en zinvol. Zodat u uw talenkennis direct kunt inzetten op de werkvloer.

Vraag een offerte aan

Aanbod

Een cursus Zakelijk Engels volgt u op een manier die bij u past:

 1. op elk niveau
 2. individueel of in een groep
 3. spoedcursus of verspreid over een aantal weken
 4. incompany of op één van onze vestigingen
 5. online of offline, of een combinatie van die twee

Online Engels leren – Blended Learning

Alles uit uw cursus Engels halen? Kies van voor Blended Learning: een combinatie van klassikale lessen en online leren onder begeleiding van een toptrainer. Ook blended learning is 100% maatwerk, zowel in het leslokaal als in onze virtuele leeromgeving. Ontdek online leren >


Populaire trainingen Engels (maatwerk):


Van Dale Taaltrainingen Zakelijk Engels (open inschrijving):


Aanpak

Elke training begint met een gedegen intakeprocedure. Lees alles over aanmelden, intakes, evaluaties en certificaten in onze procedure.

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

Onze zakelijke taaltrainingen Engels zijn maatwerktrainingen. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we een advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?

Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven

De prijs van uw maatwerktraining is afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groepscursus

Groepscursus Zakelijk Engels

Wilt u een afdeling of meerdere afdelingen een groepstraining zakelijks Engels aanbieden? Dan stellen wij een programma op maat voor u samen. Onze accountmanagers gaan graag met u in overleg over de globale inhoud en mogelijke trainingsvorm en -duur.

Geen maatwerk maar een vast programma: groepstraining met open inschrijving

Van Dale en Language Partners ontwikkelden samen een serie korte, intensieve workshops zakelijk Engels en zakelijk Nederlands (NT1 en NT2). Dit zijn trainingen met een vast programma op verschillende niveaus.

 1. Zakelijk Engels: e-mail en telefoongesprekken
 2. Zakelijk Engels: netwerken
 3. Zakelijk Engels: presenteren
 4. Zakelijk Engels: rapporteren
 5. Zakelijk Engels: vergaderen
 6. Zakelijk Engels voor officemanagers

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Taal en cultuur

Taal- en Cultuurtraining

Werkt u als ondernemer samen met Britse of Amerikaanse bedrijven of wilt u starten op de internationale markt? Dan is kennis van de Engelse taal een goede start. Maar om professioneel zaken te doen is begrip van de cultuur en de gewoontes van uw zakenpartner pas écht de sleutel tot succes. Daarom biedt Language Partners samen met partner Akteos een Taal- en Cultuurtraining. De optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking.

Trainingsadvies?

Trainers

Trainers

Onze taaltrainers Engels zijn veelal native speakers. Uw trainer wordt door ons getraind op de Language Partners Academy. Maak kennis met enkele van onze trainers Engels:

Ralf
Ralf verzorgt sinds 2013 zakelijke taaltrainingen Engels voor Language Partners. Hij geeft les aan cursisten die werken in verschillende sectoren: financieel, energie, waterbeheer, accountancy, juridisch, bouw en de overheid.
[Lees meer…]

Virginia - Trainer Engels
Virginia
Onze trainer Virginia heeft in het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Australië gewerkt en is in 2005 naar Nederland verhuisd. Sinds 2010 geeft ze zakelijk en algemeen Engels en heeft ze veel praktijkervaring opgedaan door haar betrokkenheid bij verschillende onderwijsorganisaties en bedrijven.
[Lees meer…]

Ruth
Na enkele jaren in Italië gewoond en gewerkt te hebben, heeft onze Britse trainer zich in Nederland gevestigd, waar ze sinds 1998 Engels geeft. Sindsdien heeft Ruth lesgegeven aan studenten uit verschillende zakelijke gebieden, zoals financiën, HR, overheid en recht.
[Lees meer…]

Ashley
Ashley is een van de bijzondere trainers die Language Partners koestert. Ashley is creatief, bruist van de energie en is positief ingesteld. Ze stemt haar trainingen af op de specifieke eisen en behoeften van de studenten en gaat altijd voor het beste resultaat.
[Lees meer…]

David
David Watt is een creatieve en energieke trainer die zorgt voor dynamische lessen. Hij geeft al meer dan twintig jaar trainingen zakelijk Engels in Nederland, de Verenigde Staten en Spanje. Hij is zeer veelzijdig en stemt het lesmateriaal af op de behoeften en doelen van de studenten. David hanteert een communicatieve aanpak door ervoor te zorgen dat de studenten gemotiveerd en altijd actief bezig zijn door middel van praktische, taakgerichte activiteiten en rollenspellen.
[Lees meer…]

Daniel
Daniel is een jonge, professionele trainer die op systematische, geduldige en nauwgezette wijze lesgeeft en zeer goede feedback krijgt van zijn studenten. Zijn lessen zijn altijd goed voorbereid en gestructureerd. Hij is zowel binnen als buiten het klaslokaal een aimabel persoon.
[Lees meer…]

Jo
Ze bereidt haar lessen grondig voor en past zich aan de behoeften van de studenten aan door zich te richten op de disciplines die ze het hardst nodig hebben.
[Lees meer…]

Guy
Door zijn ervaring als acteur doet onze trainer een beroep op verschillende trainingsstijlen om de deelnemers op interactieve en zinvolle wijze te betrekken bij de trainingen. Bij effectieve communicatie gaat het net zo goed om de intentie, stijl, oprechtheid en persoonlijkheid als om het onder de knie hebben van de technische aspecten.
[Lees meer…]

Liz
Liz is geboren in het Verenigd Koninkrijk en startte haar carrière als advocaat gespecialiseerd in familierecht. In 2004 verhuisde ze naar Nederland en ging ze aan de slag als taaltrainer en vertaler. Liz geeft zowel individuele lessen als groepslessen. Haar studenten komen uit verschillende vakgebieden, maar Liz's favoriete vakgebied is juridisch Engels.
[Lees meer…]

Rina
Rina is geboren en getogen in Zuid-Afrika en studeerde Duits en Engels, Onderwijskunde en Taal- en Literatuurwetenschappen. Ze werkte in Zuid-Afrika 12 jaar als docent op een middelbare school en werkt inmiddels 5 jaar voor Language Partners. Rina heeft ervaring met het geven van trainingen Engels voor diverse sectoren: voedsel, financieel, petrochemie, energie en engineering.
[Lees meer…]

Aart Jan
Aart Jan (A-J) heeft al 20 jaar ervaring in het verzorgen van taaltrainingen voor vrijwel alle branches en functiegroepen: van kantinepersoneel en onderhoudstechnici tot verzekeraars en financieel managers. Hij is geboren in Zuid-Afrika en volgde een studie American Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ook studeerde A-J een jaar als Fulbright-student in Minneapolis, Minnesota.
[Lees meer…]


Ervaringen