Zakelijk Engels

Een cursus Zakelijk Engels is geschikt voor iedereen die met meer zelfvertrouwen in een zakelijke context wil communiceren. Dit is een maatwerktraining. De vorm en inhoud van de training worden daarom in overleg met u samengesteld.

Mogelijke programmaonderdelen zijn:

 1. Netwerken: een conversatie gaande houden
 2. Vergaderen: deelnemen of voorzitten
 3. Presenteren: vorm en inhoud
 4. Telefoneren: klachten of problemen afhandelen
 5. E-mails schrijven: correct en met stijl
 6. Discussiëren: je mening geven, argumenteren, weerleggen
 7. Onderhandelen: contacten en tactieken

Vraag een offerte aan

Elvira Koning, ABN AMRO:

“Voor de tweede keer hebben we een aantal groepen de klassikale training Business English laten volgen. Wederom was het een groot succes door de uitstekende docenten met hun flexibiliteit en inlevingsvermogen. Het contact met onze accountmanager hebben we als zeer prettig ervaren.”

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

De taaltraining Zakelijk Engels is een maatwerktraining. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. de intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?
Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven
De prijs van uw maatwerktraining is dus afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Duur
Een training duurt gemiddeld 20 tot 30 uur. Variërend in frequentie van 10 sessies van 2 uur tot een intensieve week.

Groepscursus


De training Zakelijk Engels is ook te volgen als groepscursus. Maar we verzorgen ook korte workshops van een of enkele dagdelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Diploma


Na afloop van de training ontvangt u bij voldoende aanwezigheid een instituutscertificaat. Wilt u uw training afsluiten met het behalen van een wereldwijd erkend diploma? Dan raden wij de training ter voorbereiding op het Cambridge Business English Certificate (BEC) aan.

Ervaringen

Zakelijk Engels individueel

 Zakelijk Engels groepstraining