Spoedcursus in Berg en Dal, precies dát leren wat u nodig hebt

Wilt u als professional snel een nieuwe taal leren of in korte tijd uw taalvaardigheden een boost geven? Met de zeer intensieve begeleiding gedurende één of meer weken boekt u snel en doeltreffend resultaat.

Onze meerdaagse taaltrainingen zijn in vele opzichten uniek in Nederland:

  1. Individueel onderwijs in alle talen. Geen groepsonderwijs, maar uitsluitend één-op-één met uw persoonlijke taaltrainers, die u een 100%-maatwerkprogramma bieden.
  2. Blijf alert en fris. Twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af.
  3. Learn as you Please. Elke cursist heeft z’n favoriete leerstijl. Daarom wordt er vooraf getest welke aanpak het beste aansluit.
  4. Blended Learning met Language Partners Online. Uw sessies met een trainer worden afgewisseld met praktijkgerichte en op maat geselecteerde e-learningopdrachten, uitspraak- en luisteroefeningen en desgewenst outdoor teaching.
  5. Branchegericht. U leert niet alleen een taal, maar ook het specifieke jargon van uw branche. Onze taaltrainers spreken uw vaktaal.
  6. Training en verblijf onder 1 dak. U logeert op het landgoed in een vier-sterrenhotel.

Een inspirerende en motiverende omgeving

Een individuele spoedcursus kunt u volgen op onze locatie in Berg en Dal – Nijmegen (met Residential Stay). In deze prachtige bosrijke omgeving, ver weg van uw dagelijkse beslommeringen, kunt u zich volledig focussen op uw taal en doelstellingen. Van cursisten krijgen wij vaak te horen dat ze zich direct op hun gemak voelen.

Kleinschalig karakter en persoonlijke aandacht: 100% maatwerk

Wij willen u in korte tijd precies dát leren wat u nodig hebt! Voorafgaand aan de training doorloopt u daarom een uitgebreide intakeprocedure om uw huidige niveau en voorkeursleerstijl te bepalen, en uw leerdoelen te bespreken.

Hoewel de training zeer intensief is, blijft u alert en fris door de afwisseling van persoonlijke interactie met de trainer en online leren.

Language course for business professionals

comfort

Nazorg: resultaat ook op de lange termijn

Wist u dat u tot een jaar na de training uw taalvaardigheden kunt blijven oefenen in onze virtuele leeromgeving, Language Partners Online? Zo kunt u ook op de lange termijn effectief van uw training profiteren.

Een bewezen succes

Deze unieke lesmethode is al 20 jaar het succes van Language Partners. Duizenden cursisten hebben inmiddels de ‘taalvruchten’ geplukt van deze Learn as you Please-methode. Immers, u leert effectiever en met meer plezier waardoor de taal beter beklijft. In een oase van stilte en comfort, waar de hectiek van alledag geen toegang heeft, leert u meer taal in minder tijd!

Op korte termijn beginnen? Dat kan!

Bij Language Partners kunt u na het doorlopen van de intakeprocedure vrijwel meteen van start met uw intensieve taaltraining.

Contact