Een intensieve taalcursus: snel en effectief een taal leren

Wilt u snel een nieuwe taal leren? In korte tijd uw Engels een boost geven of uw Duits verbeteren? Met een spoedcursus van één of meer weken behaalt u snel resultaat. Een-op-een met de trainer werkt u aan het verbeteren van uw zakelijke communicatie in een vreemde taal op onze bosrijke locatie in Berg en Dal, Nijmegen.

Intensieve cursus Engels Nijmegen

Wat houdt een intensieve taalcursus bij Language Partners in?

  1. Individueel onderwijs in de taal die u wilt verbeteren.
  2. Twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijven de lessen gevarieerd. En blijft u alert en fris.
  3. Het programma wordt op maat voor u samengesteld, afgestemd op uw wensen, niveau en leerdoelen.
  4. Learn as you Please. Iedereen heeft zo zijn favoriete leerstijl. Daarom testen wij vooraf welke aanpak het beste aansluit bij uw manier van leren.
  5. Blended Learning : de sessies met een trainer worden afgewisseld met online leren op ons platform Language Partners Online.
  6. Training en verblijf onder één dak: tijdens een intensieve taalcursus kunt u verblijven in het vier-sterrenhotel naast onze trainingslocatie in Berg en Dal

Leren in een inspirerende omgeving

Een intensieve cursus volgt u op onze locatie in Berg en Dal – Nijmegen, waar u kunt verblijven in Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. De prachtige bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw taal en doelstellingen. In een oase van stilte en comfort, weg van de hectiek van alledag. Zo leert u meer in minder tijd.

Leren op maat

In korte tijd precies dát leren wat u nodig hebt; daar is een spoedcursus op gericht. Voorafgaand aan de cursus doorloopt u daarom een uitgebreide intakeprocedure, waarin uw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook uw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op uw behoeftes.

Afwisseling in leren: face-to-face en online

Hoewel de training zeer intensief is, blijft u alert en fris door de afwisseling van persoonlijke interactie met de trainer en online leren. En wist u dat u tot een jaar na de taalcursus uw taalvaardigheden kunt blijven oefenen in onze virtuele leeromgeving Language Partners Online? Zo kunt u ook op de lange termijn effectief van uw training profiteren.

Een intensieve taalcursus in Amsterdam of Den Haag

Volgt u toch liever een intensieve spoedcursus op een andere locatie, zoals Amsterdam, Den Haag of Rotterdam? Ook dat is mogelijk bij Language Partners. Een overnachting is hierbij niet inbegrepen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan