Een intensieve taalcursus: precies dát leren wat u nodig hebt

Wilt u als professional snel een nieuwe taal leren of in korte tijd uw taalvaardigheden een boost geven? Met een spoedcursus van één of meer weken boekt u snel en doeltreffend resultaat. Deze intensieve taaltraining volgt u op onze bosrijke locatie in Berg en Dal – Nijmegen.

Intensieve taalcursus Nijmegen

Wat houdt een intensieve taalcursus bij Language Partners in?

  1. Individueel onderwijs in de taal die u wilt leren. Geen groepsonderwijs, maar een één-op-één cursus met uw persoonlijke taaltrainers. Zij bieden u een programma op maat, afgestemd op uw wensen en leerdoel.
  2. Twee trainers met ieder hun eigen specialisme wisselen elkaar af. Zo blijft u alert en fris.
  3. Learn as you Please. Elke cursist heeft z’n favoriete leerstijl. Daarom wordt er vooraf getest welke aanpak het beste aansluit bij uw manier van leren.
  4. Blended Learning met Language Partners Online. Uw sessies met een trainer worden afgewisseld met e-learningopdrachten, uitspraak- en luisteroefeningen. Allemaal praktijkgericht en op maat geselecteerd. Ook outdoor teaching behoort tot de mogelijkheden.
  5. Onze taaltrainingen zijn branchegericht. U leert niet alleen een taal, maar ook het specifieke jargon van uw branche.
  6. Training en verblijf onder één dak. Tijdens een intensieve taalcursus verblijft u in een vier-sterrenhotel op het landgoed in Berg en Dal.

Leren in een inspirerende omgeving

Een intensieve cursus volgt u op onze locatie in Berg en Dal – Nijmegen, waar u kunt verblijven in Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. De prachtige bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw taal en doelstellingen. In een oase van stilte en comfort, weg van de hectiek van alledag. Zo leert u meer in minder tijd.

Language course for business professionals

Intensieve taalcursus met individueel onderwijs 

Persoonlijke aandacht en 100% maatwerk

Wij willen u in korte tijd precies dát leren wat u nodig hebt. Voorafgaand aan de taalcursus doorloopt u daarom een uitgebreide intakeprocedure waarin uw huidige niveau en leerstijl worden bepaald. Ook uw leerdoelen worden uitgebreid besproken. Zo stemmen wij de training volledig af op uw wensen.

Language Partners Online

Hoewel de training zeer intensief is, blijft u alert en fris door de afwisseling van persoonlijke interactie met de trainer en online leren. En wist u dat u tot een jaar na de taalcursus uw taalvaardigheden kunt blijven oefenen in onze virtuele leeromgeving Language Partners Online? Zo kunt u ook op de lange termijn effectief van uw training profiteren.

Een bewezen succes

Language Partners heeft ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van taaltrainingen. Duizenden cursisten hebben inmiddels de ‘taalvruchten’ geplukt van onze Learn as you Please-methode: leren met plezier en op een manier die aansluit bij uw wensen en leerstijl. Zo haalt u het beste uit uw taalcursus.

Op korte termijn beginnen? Dat kan!

Bij Language Partners kunt u na het doorlopen van de intakeprocedure vrijwel meteen van start met uw intensieve cursus. Meer weten? Neem meteen contact op met een van onze accountmanagers.

Volgt u toch liever een intensieve taalcursus in Amsterdam of Den Haag? Ook dat is mogelijk bij Language Partners. Overnachting is hierbij niet inbegrepen. Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan