Locaties

De verschillende locaties van Language Partners

Locaties

Language Partners is thuis in heel Nederland. Dankzij intensieve samenwerking met onze partners is Language Partners het enige bedrijf dat u landelijke dekking biedt. U kunt uw taaltraining volgen in onze eigen vestigingen of in speciale trainingslokalen van de Hampshire Hotels.
Ook een incompanytraining bij u op locatie is mogelijk. Language Partners is de meest ervaren incompany trainer van Nederland.

Acht eigen vestigingen
Al onze vestigingen beschikken over modern ingerichte leslokalen. Ideaal als u zich voor 100% wilt concentreren en niet afgeleid wilt worden. U bent van harte welkom bij Language Partners.

Language Partners werkt samen met Hampshire Hotels
Een hele geruststelling. U hoeft nooit lang te reizen voor een taaltraining. Dankzij onze nauwe samenwerking met Hampshire Hotels is er altijd een trainingsfaciliteit bij u in de buurt: Eindhoven, Emmen, Enschede, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Maastricht en Zutphen.

Trainingsfaciliteiten in het buitenland
Een cursus Business English volgen in Engeland? Of een andere zakelijk taalcursus in het buitenland? Ook dat behoort tot de mogelijkheden van Language Partners. Dankzij onze samenwerking met diverse partners in Frankrijk, België, Denemarken, Zwitserland en Engeland verleggen we letterlijk de grenzen van maatwerk. En voegen we een nieuwe dimensie aan uw taalcursus toe. Zo flexibel is alleen Language Partners. Onze accountmanagers vertellen u graag meer.

Neem contact op