Inlog cursisten

Neem contact op

Wil je meer weten? Stel je vraag via onderstaand formulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

  Wij verwerken je persoonsgegevens met de grootste zorg en vertrouwelijkheid. Lees meer in onze Privacy Policy.

  Contactgegevens

  Daalwijkdreef 47
  1103 AD Amsterdam
  t 088 – 02 88 000
  e info@languagepartners.nl

  Language Partners keurmerken

  Taalcursussen in heel Nederland

  Je kunt bij ons terecht op verschillende locaties door heel Nederland, maar ook daarbuiten. Een taalcursus volg je op een van onze vestigingen, incompany bij jouw organisatie of online. Al onze vestigingen beschikken over modern ingerichte lokalen. Je bent van harte welkom!

  Volg je een training liever incompany? Ook dat kan natuurlijk. We bieden onze trainingen graag bij jullie op locatie aan, inclusief passende planning en programma. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Onze trainingslocaties:

  Amsterdam
  Rotterdam

  Naast onze vaste locaties, maken wij voor onze trainingen gebruik van leslokalen van Regus. Op deze manier kunnen we trainingen verzorgen op ruim 90 locaties in Nederland. Zo geven wij regelmatig trainingen op locatie in:

  Amersfoort
  Breda
  Den Haag
  Nijmegen
  Utrecht
  Zwolle

  Language Partners werkt samen met Eden Hotels

  Dankzij onze nauwe samenwerking met Eden Hotels kunnen we ook trainingen op locatie verzorgen in Eindhoven, Leeuwarden, Groningen, Maastricht en Hengelo. Zo is er altijd een trainingsfaciliteit bij jou in de buurt.

  Een taalcursus in het buitenland

  Je zakelijke taalcursus voortzetten in het buitenland? Of zelfs volledig over de grens volgen? Ook dat kan bij Language Partners. We werken daarvoor nauw samen met taalpartners in onder andere Frankrijk, België, Denemarken, Spanje en Engeland. Zo verleggen we letterlijk de grenzen van maatwerk. Bekijk onze internationale locaties.

  Volg Language Partners


  My LPOnline