Cursus Portugees

Portugees leren: zaken doen in Portugal en Brazilië

Zakelijke taaltraining Portugees; goed voor het zaken doen

Zakelijke taaltraining Portugees; goed voor het zaken doen

Goed Portugees leren om zaken te kunnen doen in Portugal of Brazilië? Volg dan een cursus (Braziliaans) Portugees van Language Partners. Onze docenten spreken zowel Portugees als Braziliaans Portugees en zijn gespecialiseerd in het geven van zakelijke taaltrainingen.

Language Partners gaat verder dan het leren van Portugese woordjes en grammatica. Ook kennis van het specifieke jargon van uw branche staat op het lesprogramma, net zoals het leren presenteren en onderhandelen, het voeren van een telefoongesprek in het Portugees of zakelijk corresponderen per brief of e-mail. Spelenderwijs leert u de Portugese of de Braziliaanse cultuur kennen. Het resultaat? Als u binnenkort zaken doet met Rio de Janeiro, Lissabon of Sấo Paulo: u weet de weg om uw doel te bereiken!

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan>>

Aanbod

De meest gewilde trainingen (Braziliaans) Portugees

 1. Spoedcursus (Braziliaans) Portugees
 2. Zakelijk (Braziliaans) Portugees

 

Een taaltraining (Braziliaans) Portugees: de mogelijkheden

 1. op elk niveau
 2. maatwerk: alleen of in een groep
 3. spoedcursus of verspreid over een aantal weken
 4. in-company of op één van onze vestigingen

Aanpak

Elke training begint met een gedegen intakeprocedure. Lees alles over aanmelden, intakes, evaluaties en certificaten in onze procedure.

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

Onze zakelijke taaltrainingen Portugees zijn maatwerktrainingen. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we een advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?

Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven

De prijs van uw maatwerktraining is dus afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groepscursus

Groepscursus Portugees

Wilt u een afdeling of meerdere afdelingen een groepstraining Portugees aanbieden, dan kan er een programma op maat worden samengesteld. In overleg met een van onze accountmanagers kunt u samen kijken naar een globale inhoud en de mogelijke trainingsvorm en –duur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Taal en cultuur

Taal- en Cultuurtraining

Werk je als ondernemer samen met Portugese bedrijven of wil je starten op de internationale markt? Dan is kennis van de taal van je zakenpartners een goede start. Maar om professioneel zaken te doen is begrip van de cultuur en de gewoontes van je zakenpartner pas écht de sleutel tot succes. Daarom biedt Language Partners met partner Akteos een Taal- en Cultuurtraining. Deze training is de optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking.

Trainingsadvies?

Trainers

Trainers

Het (Braziliaans)Portugees is voor onze taaltrainers veelal hun moedertaal. Uw trainer wordt door ons regelmatig bijgeschoold op de Language Partners Academy.

Ervaringen