Cursus Frans

Frans leren om goede zaken te doen

Zakelijke taaltraining Frans; goed zaken doen!

Zakelijke taaltraining Frans; goed zaken doen!

De Franse taal is populair. 200 miljoen mensen spreken Frans in Frankrijk, Afrika en Azië. In alle werelddelen komt de kennis van de Franse taal van pas. Vive la langue française. De wereld ligt voor u open door een taalcursus Frans te volgen. Language Partners is gespecialiseerd in zakelijke taaltrainingen. Kennis van de Franse grammatica is niet voldoende om succesvol zaken te doen. Kennis van het Franse jargon van uw branche is onmisbaar, net zoals een grondige kennis van de Franse cultuur. Bon chic, bon genre is immers niet de Franse slag.

Onze taaltrainers leren u praktische zaken als een Franse brief schrijven, een telefoongesprek voeren of een presentatie geven. Kortom, wilt u uw carrière werkelijk internationale allure geven of mee kunnen praten aan de top van ambtelijk Europa? Kies dan voor een zakelijke taaltraining Frans bij Language Partners.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan>>

Aanbod

Online cursus Frans – Blended Learning

 1. Afwisseling van face-to-face-sessies en online Frans leren
 2. 100% maatwerk – ook online!
 3. Onder begeleiding van een toptrainer

Alles over Blended Learning>>


De meest favoriete trainingen Frans:

 • Spoedcursus Frans
 • Frans voor de overheid
 • Juridisch Frans
 • Technisch Frans
 • Zakelijk Frans

Een taalcursus Frans kunt u op vele manieren volgen:

 1. op elk niveau
 2. maatwerk: alleen of in een groep
 3. spoedcursus of verspreid over een aantal weken
 4. in-company of op één van onze vestigingen

Aanpak

Elke training begint met een gedegen intakeprocedure. Lees alles over aanmelden, intakes, evaluaties en certificaten in onze procedure.

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

Onze zakelijke taaltrainingen Frans zijn maatwerktrainingen. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we een advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?

Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven

De prijs van uw maatwerktraining is dus afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groepscursus

Groepscursus Frans

Wilt u een afdeling of meerdere afdelingen een groepstraining Frans aanbieden, dan kan er een programma op maat worden samengesteld. In overleg met een van onze accountmanagers kunt u samen kijken naar een globale inhoud en de mogelijke trainingsvorm en –duur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Taal en cultuur

Taal- en Cultuurtraining

Werk je als ondernemer samen met Franse bedrijven of wil je starten op de internationale markt? Dan is kennis van de taal van je zakenpartners een goede start. Maar om professioneel zaken te doen is begrip van de cultuur en de gewoontes van je zakenpartner pas écht de sleutel tot succes. Daarom biedt Language Partners met partner Akteos een Taal- en Cultuurtraining. Deze training is de optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking.

Trainingsadvies?

Trainers

Trainers

Het Frans is voor onze taaltrainers veelal hun langue maternelle. Uw trainer wordt door ons regelmatig bijgeschoold op de Language Partners Academy.

Maak kennis met enkele van onze trainers Frans

Evelien
Een gedeelte van haar studie Franse Taal- en Letterkunde volbracht Evelien in Caen, Normandië. Daarna volgde ze de postdoctorale Lerarenopleiding. Inmiddels geeft Evelien al 10 jaar zakelijke taaltrainingen aan uiteenlopende branches, zoals de voedsel- en auto-industrie, de modebranche, de overheid en de energiesector. Evelien heeft in 2009 een opleiding NT2 didactiek gevolgd. Sindsdien is ze binnen Language Partners ook actief als taaltrainer Nederlands als Tweede Taal (NT2).
[Lees meer…]

Ervaringen

Individuele taaltraining zakelijk Frans

Barbara van der Kleij, Opleidingscoördinator, Academie voor Wetgeving

“Van het oefenen met praten tijdens de trainingssessies heb ik het meest geleerd. Dat ging op een leuke speelse manier waardoor je werd uitgenodigd om zonder enige schroom Frans te spreken. Het maakt dan niet uit of je een fout maakt. De trainer heeft het talent om mij op een prettige manier te verbeteren.”