Cursus Italiaans

Italiaans leren: beter zaken doen met Italië

Cursus Italiaans: beter zaken doen met Italië

Cursus Italiaans: beter zaken doen met Italië

Zaken doen met Italië? Dan is een cursus Italiaans bijna verplicht. De meerderheid van de 60 miljoen inwoners spreekt uitsluitend Italiaans. Een taaltraining van Language Partners is daarom een goede investering die zich rijkelijk terugbetaalt. De taaltrainers van Language Partners zijn ‘native speakers’. Hun kennis van de Italiaanse grammatica dragen zij snel en begrijpelijk aan u over.

Onze taaltraining gaat nog verder: u leert ook de juiste Italiaanse woorden en begrippen in het jargon van uw branche, maar ook de ongeschreven regels van een zakelijk gesprek. Hoe kunt u het beste een presentatie geven. Hoe voert u correspondentie met officiële instanties. Kortom, de taaltrainers Language Partners leren u het Italiaans waarmee u snel goede zaken doet.

Contact

Aanbod

De meest favoriete trainingen Italiaans:

 • spoedcursus Italiaans
 • zakelijk Italiaans

Een taaltraining Italiaans kunt u op vele manieren volgen:

 1. op elk niveau
 2. maatwerk: alleen of in een groep
 3. spoedcursus of verspreid over een aantal weken
 4. in-company of op één van onze vestigingen

Aanpak

Elke training begint met een gedegen intakeprocedure. Lees alles over aanmelden, intakes, evaluaties en certificaten in onze procedure.

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

Onze zakelijke taaltrainingen Italiaans zijn maatwerktrainingen. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we een advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?

Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven

De prijs van uw maatwerktraining is dus afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groepscursus

Groepscursus Italiaans

Wilt u een afdeling of meerdere afdelingen een groepstraining Italiaans aanbieden, dan kan er een programma op maat worden samengesteld. In overleg met een van onze accountmanagers kunt u samen kijken naar een globale inhoud en de mogelijke trainingsvorm en –duur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Taal en cultuur

Taal- en Cultuurtraining

Werk je als ondernemer samen met buitenlandse bedrijven of wil je starten op de internationale markt? Dan is kennis van de taal van je zakenpartners een goede start. Maar om professioneel zaken te doen is begrip van de cultuur en de gewoontes van je zakenpartner pas écht de sleutel tot succes. Daarom biedt Language Partners met partner Akteos een Taal- en Cultuurtraining. Deze training is de optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking.

Trainingsadvies?

Trainers

Trainers

Het Italiaans is voor onze taaltrainers veelal hun moedertaal. Uw trainer wordt door ons regelmatig bijgeschoold op de Language Partners Academy.

Maak kennis met enkele van onze trainers Italiaans

Francesca
Francesca is geboren en getogen in Rome, Italië. Ze heeft verschillende opleidingen gedaan op het gebied van communicatie, marketing en training, waaronder aan het Institute for Communication in Guidona. Francesca heeft ruim 3 jaar ervaring met het geven van trainingen zakelijk Italiaans.
[Lees meer…]

Ervaringen