Overige talen

Language Partners geeft taalcursussen in ruim 50 talen

Taaltrainingen in ruim 50 talen

Taaltrainingen in ruim 50 talen

Language Partners is thuis in talen. Naast de zogenaamde moderne talen geven onze taaltrainers ook les in ruim 50 andere talen. Al deze talen zijn net zo modern, maar iets minder gevraagd. Check of uw taal erbij staat.

Afrikaans, Albanees, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Chinees, Deens, Bengaals, Ests, Fins, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Hindi, Iers, IJslands, Indonesisch, Japans, Koreaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Macedonisch, Maleis, Maltees, Noors, Oekraïens, Farsi, Nepalees, Papiaments, Pools, Roemeens, Russisch, Servisch, Slovaaks, Sloveens, Swahili, Tagalog, Thai, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Wit-Russisch, Zweeds.

Contact

Aanbod

Al onze trainingen in ‘exotische’ talen zijn maatwerktrainingen en dus speciaal afgestemd op uw niveau, uw werksituatie en uw persoonlijke agenda.

De populairste trainingen:

 1. Cursus Chinees voor beginners (Kantonees of Mandarijn)
 2. Cursus Russisch
 3. Cursus Hindi voor beginners
 4. Cursus Zweeds
 5. Cursus Arabisch

Aanpak

Elke training begint met een gedegen intakeprocedure. Lees alles over aanmelden, intakes, evaluaties en certificaten in onze procedure.

Maatwerk en tarieven

Maatwerk en tarieven

Onze zakelijke taaltrainingen zijn maatwerktrainingen. Dit betekent dat we naar aanleiding van de resultaten van onze intakeprocedure een trainingsvoorstel op maat maken, rekening houdend met uw persoonlijke:

 1. startniveauProcedure visual RGB
 2. leerdoelen
 3. werksituatie
 4. leerstijl
 5. agenda

In dit voorstel geven we een advies over:

 1. de vorm van de training: klassikaal, alleen online of blended learning;
 2. intensiteit van de training: spoedcursus of 1 trainingssessie per week;
 3. het lesprogramma.

Wanneer kunt u beginnen met de training?

Zodra u akkoord bent met het voorstel zullen wij de training inplannen. In overleg met u bepalen we de lesdata, –tijden en -locatie. Normaal gesproken kunt u 2 weken na uw akkoord op ons trainingsvoorstel starten met de training. Uiteraard denken wij graag met u mee als u eerder wilt beginnen.

Tarieven

De prijs van uw maatwerktraining is dus afhankelijk van het aantal trainingsuren, de intensiteit en de vorm van uw training.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groepscursus

Groepscursus in alle talen

Wilt u een afdeling of meerdere afdelingen een groepstraining  aanbieden, dan kan er een programma op maat worden samengesteld. In overleg met een van onze accountmanagers kunt u samen kijken naar een globale inhoud en de mogelijke trainingsvorm en –duur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Taal en cultuur

Taal- en Cultuurtraining

Werk je als ondernemer samen met buitenlandse bedrijven of wil je starten op de internationale markt? Dan is kennis van de taal van je zakenpartners een goede start. Maar om professioneel zaken te doen is begrip van de cultuur en de gewoontes van je zakenpartner pas écht de sleutel tot succes. Daarom biedt Language Partners met partner Akteos een Taal- en Cultuurtraining. Deze training is de optimale voorbereiding op uw internationale samenwerking.

Trainingsadvies?

Trainers

Trainers

Al onze taaltrainers geven veelal les in hun moedertaal. Het zijn dus ‘native speakers’. Uw trainer wordt door ons regelmatig bijgeschoold op de Language Partners Academy.

Ervaringen